Resort Boschmolenplas

 • Beoordeling toevoegen ▷ 8.4
 • Klein parkS
 • Klein en groen park
 • Vakantiecomplex met jachthaven
  100 ligplaatsen
  Verhuur van sloepen
  Fietsen, wandelen en watersport
  Leuke vakantiehuizen aan de Maasplassen
  Bezoek Roermond, Maastricht of Thorn
  De grens over Dusseldorf, Genk en Hasselt

  Benieuwd naar de prijzen op Resort Boschmolenplas?

   CHALET/HUISJE/APPT

  Resort Boschmolenplas, Limburg

  Wordt het zeilen, surfen of duiken? Of toch liever vissen en rustig genieten van het kabbelende water en de ondergaande zon? Op Resort Boschmolenplas is het alle dagen recreëren zonder zorgen. Dit dankzij de jachthaven, duikschool en de verhuur van fietsen.

  Daarnaast is er keuze uit diverse typen prachtige 4-6 persoons villa's, met veelal een ligging aan het water. Sommige bungalows zijn zelfs voorzien van Wellness (Sauna, zonnebank) In het nieuwe restaurant kunt u de dag afsluiten met een heerlijk etentje.

  Ben je op zoek naar een vakantie met water? Het vakantieresort bevindt zich in het hart van de Midden-Limburgse Maasplassen. Dit unieke watergebied is ontstaan door de grindwinning in de vorige eeuw waardoor het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland is ontstaan. De Maasplassen bij Roermond beslaan ruim 3.000 hectare aan grote en kleine plassen die in verbinding staan met de Maas. Samen vormen ze een levendig decor voor watersport en recreatie. De Boschmolenplas heeft een eigen jachthaven waar je een leuke sloep kunt huren. De bediening is eenvoudig. Je hebt hiervoor geen vaarbewijs nodig!

  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Resort Boschmolenplas!


  Aanbieders op Resort Boschmolenplas


   

  Benieuwd naar de prijzen?

  Bekijk Prijs