Vernieuwd vakantiepark in de Geulvallei
Verwarmd buitenbad hoogseizoen
Kidsclub hoogseizoen
Wandelen, fietsen

Boek camping Résidence Valkenburg bij:

 GLAMPING STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT

camping Résidence Valkenburg, Limburg

Het heuvellandschap van Limburg ontdekken. Boek een fijne vakantie op vakantiepark Résidence Valkenburg. Dit volledig vernieuwd park ligt bij het gezellige Limburgse plaatsje Schin op Geul. Vanaf je logeeradres kijk je uit op de Geulvallei, voor fietser en wandelaars een paradijsje. Op heb park vind je diverse voorzieningen zoals een gezellig restaurant en fijn verwarmd buitenbad en tijdens het hoogseizoen is er voor de jongste bezoekers een Kidsclub.

Behalve activiteiten op de camping kun je van hieruit ook erop uit trekken. De golfliefhebbers kunnen de 18 holes golfbaan het Rijk van Margraten bezoeken. Voor de jongste bezoekers is het Sprookjesbos in Valkenburg natuurlijk een groot fees of wat dacht je van een dagje Fun Valley met springkussens en buitenspeeltuin.

Résidence Valkenburg is gelegen in Schin op Geul (gemeente Valkenburg), een klein schilderachtig dorp in het zuiden van de provincie Limburg. In de Geulvallei, waar je vanaf het park op kijkt, liggen fantastische fiets- en wandelroutes. Ook ligt in de directe omgeving van Schin op Geul het prachtige, 200ha grote, natuurgebied 'het Gerendal'.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Résidence Valkenburg!


Aanbieders op Résidence Valkenburg

BestCamp verhuurt op camping Résidence Valkenburg glamping stacaravans, chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs