Kindvriendelijk vakantiepark/camping
Gelegen in Nationaal Park Het Drents Friese Wold
Waterspeelparadijs en openluchtzwembad
Adventure parcours, klimparcours
Recreatieteam biedt leuke activiteiten aan
Wandelen en fietsen
Overdekte binnenspeeltuin
Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha

Boek camping RCN De Roggeberg bij:

 LODGETENTEN (BADK.)
 STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN
 met PRIVÉ SANITAIR
 STAANPLAATSEN

camping RCN De Roggeberg, Friesland

Camping de Roggeberg ligt 3 kilometer van Appelscha, aan de rand van het Nationaal Park “Het Drents Friese Wold”. Vakantie vieren in eigen land op zo'n toplocatie, wie wil dit nu niet? In dit ongerepte natuurgebied kun je eindeloos wandelen en fietsen. Onderweg kun je enkele traditionele schaapskuddes tegenkomen die meehelpen aan een zo natuurlijk mogelijk beheer van het heidegebied. Een bijzondere belevenis is een tocht over het Aekinger Zand, een van de grootste stuifzandgebieden van Europa.

Wat gaat het worden deze vakantie, relaxen en lekker actief bezig?
Op het centrum zelf is een waterspeelparadijs voor kinderen tot en met 10 jaar, dit waterspeelparadijs is geopend wanneer de buitentemperatuur boven de 20 graden is. Alle gasten van RCN de Roggeberg hebben gratis toegang tot het schitterende openluchtbad van Appelscha, dat pal naast het vakantie centrum ligt. Dit bosbad heeft o.a. een unieke waterspeeltuin. Verder vind je op het park diverse speeltuintjes, een sportveld, beachvolleybalveld, Pannakooi, tennisbaan, outdoor lasergame, klimtoren, midgetgolf en een multifunctioneel sportveld. Voor de golfliefhebbers ligt er direct naast het park een 9-holes golfbaan.

Tijdens het hoogseizoen verzorgt het recreatieteam leuke activiteiten. Honger na al die bezigheden? Op het vakantiepark bevindt zich een restaurant, een snackbar en croissanterie. Ook kun je in de mini shop terecht voor de “vergeten” boodschappen. Je kunt hier ook fietsen en skelters huren.

Extra leuk voor de kleintjes is de kruimelpadpas voor alle kinderen van 3 t/m 10 jaar. Op het recreatiepgrogramma zie je precies bij welke activiteiten je de speciale kruimelpad stickers krijgt!

Wandelen of fietsen in de prachtige natuur, maar ook leuke steden, musea en attractieparken
RCN de Roggeberg ligt in Friesland tegen de grens van de provincie Drenthe. Niet alleen de grote attracties, interessante bezienswaardigheden, verschillende natuurgebieden en gezellige steden van Friesland zijn vlot bereikbaar, maar ook die van de provincies Drenthe en Groningen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping RCN De Roggeberg!


Aanbieders op RCN De Roggeberg

Op camping RCN De Roggeberg staan meerdere kampeerorganisaties.
Camp Now verhuurt hier luxe ingerichte bungalowtenten (De Waard Tunneltent, Bungalowtent). Stacaravans worden hier verhuurd door RCN. RCN verhuurt hier lodgetenten. Glamping is het nieuwe kamperen!
Verder verhuurt RCN hier chalets. Staanplaatsen voor eigen tent of caravan worden aangeboden door RCN.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs
 
 

Beoordelingen camping RCN De Roggeberg
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  8.8
 • Algemeen
  8.0
 • Personeel
  9.0
 • Kinderen
  10.0
 • Horeca
  7.0
 • Zwembad
  8.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   Verkuylen, Hans - voorseizoen 2016, met gezin
  14-05-2016
   Verkuylen, Hans
 • Algemeen
  8
 • Personeel
  9
 • Kinderen
  10
 • Horeca
  7
 • Zwembad
  8
 • Fietsen en wandelen en dat vanaf deze locatie, heerlijke voorjaarsvakantie gehad. Fijne camping met leuke activiteiten in meivakantie.