• Beoordeling toevoegen ▷ 8.0
 • Grote campingXL
 • Buitenzwembad
 • Levendige camping
 • Kindvriendelijk vakantiepark/camping in Drenthe
  Waterspeeltuin voor de kleintjes
  Speeltuintjes verspreid
  Restaurant geopend van eind maart/begin nov.
  Kampeerplaats met boomhut
  Animatieteam voor de jongste bezoekers
  Openluchtzwembad gratis
  Wandelen en fiets

  Benieuwd naar de prijzen op camping RCN De Noordster?

   GLAMPING STACARAVANS
   CHALET/HUISJE/APPT
   STAANPLAATSEN

  camping RCN De Noordster, Drenthe

  Vakantiepark/camping RCN de Noordster in Drenthe, bij het plaatsje Dwingelo, laat al haar gasten genieten van hun welverdiende Drentse vakantie. Vakantie op dit vakantiepark (4 sterren) is veel meer dan alleen genieten van natuurschoon. Er zijn volop mogelijkheden op recreatief en sportief bezig te zijn.

  Kindvriendelijk vakantiepark in Drenthe
  Op RCN de Noordster word je omringd door 3700 hectare natuur. Beleef hier een echte Drentse vakantie met leuke attracties in de buurt en volop sport- en recreatievoorzieningen op het vakantiepark. Voor de jongste gasten is er een leuke waterspeeltuin op het park.

  Je kunt gebruik maken van het prachtige openluchtzwembad (geopend van mei tot september) welke naast RCN de Noordster ligt. Je hebt er gratis toegang als gast van de Noordster. Het bad heeft verwarmd water, verschillende duikplanken en een lange waterglijbaan. De sportieve gasten kunnen zicht uitleven op de tennisbaan, of wordt het een potje jeu-de-boules.

  Op het park maar ook buiten het park genoeg te doen
  Met Dwingeloo als groenste dorp en Westerveld als mooiste erfgoedgemeente ben je verzekerd van een schitterende omgeving. Op het park is een gezellig restaurant met terras met een gevarieerde menukaart. Op het park zijn zowel fietsen als skelters te huur. Wil je mountainbiken of paardrijden in de schitterende natuur van het Dwingelderveld, dan kan dat ook. Een manege ligt niet ver van het park.

  De Dwingeloose heide is het grootste en belangrijkste natte heidereservaat van West-Europa. Nergens in Nederland komt de heide nog zo gaaf en in zo’n omvang voor als hier. Schaapskuddes zorgen er mede voor een natuurlijk beheer. De schitterende natuurgebieden gaan harmonieus over in het karakteristieke esdorpenlandschap met z’n groene beekdalen.

  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping RCN De Noordster!


  Aanbieders op RCN De Noordster

  RCN verhuurt op camping RCN De Noordster glamping stacaravans, chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen.
   

  Benieuwd naar de prijzen?

  Bekijk Prijs