Watersportcamping met haven
Ruime kampeerplekken
Haventje met aanlegsteiger
Sneek ligt op korte afstand
Glampen in een safaritent
Elfstedentocht op de fiets
Verhuur elektrische sloep, kano, SUP
WIFI

Boek Pasveer bij:

 SAFARITENTEN

Camping Pasveer, Friesland

Op korte afstand van het Sneeker Meer en het charmante plaatsje Sneek ligt de watersportcamping De Paasveer. Een plek die bij watersporters goed in de smaak zal vallen maar ook bij liefhebbers van flora en fauna. Mocht je graag een eigen boot meenemen dan kun je een plekje in het haventje van de camping reserveren. De camping ligt aan open vaarwater (elfstedenroute) midden in een mooi watersportgebied. Via een directe verbinding kun je naar het Sneekermeer varen of de Middelsee-vaarroute door het midden van Friesland nemen.

Je logeert hier op een bijzondere manier namelijk in een smaakvol ingerichte safaritent van Vodatent. De kampeerplekken zijn ruim opgezet voor de nodige privacy.

Dit wordt meer dan kamperen dit wordt glampen
Een vakantie in Friesland is heel veelzijdig, de natuur, het water de fiets- en wandelmogelijkheden, noem maar op. Wil jij graag actief zijn dan zoek je het water op. Huur op de camping een elektrische sloep, een kano, een SUP board of een Friese zeilpraam. E

Sneek en nog veel meer..
Sneek is dé Waterstad van Nederland. In deze Elfstedenstad vind je volop monumentale panden, een bruisend centrum met terrasjes, restaurants en veel leuke winkeltjes. Maak een mooie stadswandeling en verdeeld over de stad vind je de Waterpoort, het stadhuis en de Grote Kerk. Verder kun je bij minder weer het scheepvaartmuseum, modelspoormuseum of de borrelzolder van de Weduwe Joustra bezoeken.
Behalve een stadswandelilng kun je ook per fiets of per rondvaartboot de stad ontdekken. Behalve Sneek liggen in Zuidwest Friesland nog 7 andere Elfsteden en stuk voor stuk het bezoeken waard per schaats (winter) boot of op de fiets.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Pasveer!


Aanbieders op Pasveer

Vodatent verhuurt op camping Pasveer safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs