• Beoordeling toevoegen ▷ 8.9
 • 67 kampeerplaatsenXS
 • Aan het strand
 • Klein en groen park
 • Vakantiepark met nieuwe vakantiewoningen Zuid-Holland
  Ontdek het eiland Goeree-Overflakkee
  Grevelingenmeer op 2 kilometer afstand
  Watersportmogelijkheden
  Golfbaan, jachthavens in de omgeving
  Wandelen, fietsen, watersport
  Rotterdam, Dordrecht, Zierikzee
  Duurzame bungalows, gratis wifi
  aan zee

  Benieuwd naar de prijzen op Park Zeedijk?

   CHALET/HUISJE/APPT

  Park Zeedijk, Zuid-Holland

  Op het eiland Goeree-Overflakkee ligt dit nieuwe vakantiepark. Een plek midden in de natuur. Geniet op je terras van de vogels romdom. Gelegen tussen de uitgestrekte Slikken van Flakkee en het kleine Oude Dee en op korte afstand van het Grevelingenmeer maakt dit een toplocatie.

  Watersporters kunnen hier hun hart ophalen
  Geniet van zon, zee en strand. Het strand ligt slechts 2 kilometer verwijderd van jouw vakantiewoning. Verder kun je natuurlijk lekker suppen en/of windsurfen. Mocht je willen fietsen dan kun je op het park fietsen huren.

  Mocht je een zwembad willen bezoeken dan kan dit ook. Gasten van Park Zeedijk hebben gratis toegang tot het zwembad 't Zuiderdiep in Stellendam. Verder kunnen golfliefhebbers een balletje slaan op de golfbaan Catharinaburg die op 5.5 kilometer van dit park ligt. In Herkingen ligt een jachthaven.

  Op het park zelf heerst vooral rust, natuur en ruimte
  Je viert hier vakantie in nieuwe duurzaam gebouwde vakantiewoningen die allemaal comfortabel zijn ingericht en van alle gemakken voorzien. Het is de perfecte uitvalsbasis voor een fijne dag uit op de fiets of wandelend. Bezoek ook eens het Waternoodmusuem en Neeltjje Jans. Bezoek de steden Zierikzee, Dordrecht en Rotterdam. Het eiland Goeree-Overflakkee ligt weliswaar in Zuid-Holland maar je treft hier overal een Zeeuwse sfeer aan, geen wonder ook als je bedenkt dat dit eiland tussen de Noordzee en het Grevelingenmeer ligt.

  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Park Zeedijk!


  Aanbieders op Park Zeedijk

  Roompot Vakanties verhuurt op Park Zeedijk chalets,bungalows of appartementen.
   

  Benieuwd naar de prijzen?

  Bekijk Prijs