Paris-Est

7.7
Middel
direct
Parijs en Disneyland bezoeken
Hele jaar geopend
Aan de oever van de Marne
100 m. van het Tremblay park (golf)

Boeken op camping Paris-Est? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Paris-Est, Paris / Ile de France

Ben je op zoek naar een camping op korte afstand van Parijs en Eurodisney? Camping Paris-Est bij Champigny-sur-Marne is een tamelijk rustig gelegen camping, dicht bij de snelweg gelegen. En niet onbelangrijk wanneer je Parijs wilt bezoeken: het openbaar vervoer zowat voor de deur van de camping. Ideaal gelegen voor wie Parijs of Disneyland wil bezoeken. In het hoogseizoen zelfs 1x per dag gratis buspendel naar Disneyland. Het hele jaar door geopend.

Wordt het Parijs of toch het leuke pretpark?
De camping ligt direct aan de rivier de Marne en op 500 m. van het Parc du Tremblay. Het is 25 minuten met de auto naar Disneyland. Het station ligt op 2 minuten rijden van de camping (bushalte met rechtstreekse verbinding naar station Joinville-le-Pont voor de camping), en met de trein sta je binnen 45 min. ook in hartje Parijs.

Sporten, eten en luxe slapen
Op de camping vind je een klein winkeltje en tijdens het hoogseizoen is er beperkt animatie op de camping. Verder kunnen de sportieve gasten hun conditie op peil houden in de Fitness. Honger na een dag wandelen door Parijs? Op de camping is een snackbar en restaurant. Nog niet genoeg gelopen, voor de jongste bezoekers is er een leuke speeltuin op de camping. Kortom een basiccamping maar de ligging van deze camping maakt veel goed. Verder staan er op deze Franse camping luxe accommodaties, neem bijvoorbeeld de Da Vinci Lounge van Al Fresco deze vakantiewoning zorgt voor een comfortabele en luxe vakantie op Paris-Est.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Paris-Est!


Boeken op Paris-Est

De volgende accommodaties worden aangeboden op camping Paris-Est:
Eurocamp, Homair Vacances en Al Fresco verhuren luxe stacaravans.