Bekijk grote foto's
Vakantiepark in Noord Brabant
Buitenbad met gezellig terras
Sportveld
Beauty/Wellness behandeling
Wandelen, fietsen
Fijn restaurant met streekgerecht
Airtrampoline, midgetgolfbaan
Beekse Bergen, de Efteling

Boek Parc Duc de Brabant bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Parc Duc de Brabant, Noord-Brabant

Een vakantiewoning huren in Noord-Brabant? Genieten van de Brabantse gastvrijheid en dat midden in de natuur? Op Summio Parc Duc de Brabant tussen Diessen en Baarschot doe je dat beslist. Dit bungalowpark met 147 bungalows ligt in het zuiden van Noord-Brabant op korte afstand van Hilvarenbeek. Verken de omgeving op de fiets of te voet. Je komt dan langgevelboerderijen, natuurgebieden en gezellige dorpjes tegen. Uitrusten kan in de bungalow, in je eigen jacuzzi of sauna. Combineer een dagje fietsen of wandelen met een bezoek aan Landgoed de Utrecht, een safari in Beekse Bergen of een bezoek aan De Efteling. Sluit de dag af met een culinair hoogstandje in het streekspecialiteiten-restaurant op het park. Op Parc Duc de Brabant valt voor kinderen als volwassenen genoeg te beleven.

Kinderfaciliteiten op het park
Parc Duc de Brabant beschikt over diverse voorzieningen voor kinderen. Zo is er een kinderspeelhoekje, basketbalpleintje, tafeltennistafels, speelweide, speeltuin en een openluchtzwembad met zonneterras en apart kinderbad (het zwembad is geopend van begin mei t/m september). Het multifunctionele sportveld ligt er aantrekkelijk bij, vergeet je bal niet en spreek af bij de airtrampoline of de midgetgolfbaan. Kortom de kinderen hoeven zich hier sowieso niet te vervelen.

Fun & Entertainment-programma
Op Parc Duc de Brabant wordt in de mei- en zomervakantie een leuk Fun & Entertainment-programma georganiseerd.

Omgeving van het park
Het vakantieparkje Parc Duc de Brabant ligt In een afwisselend landschap met gezellige dorpjes, diverse mooie Brabantse boerderijen en prachtige natuurgebieden. Vanaf het moment dat je Noord-Brabant binnenkomt, straalt de gastvrijheid, gezelligheid en de Bourgondische levensstijl je tegemoet. Combineer een dagje fietsen met een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek of het DAF-museum in Eindhoven. Terug in je bungalow geniet dan van de drankjes en gerechten uit de streek.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Parc Duc de Brabant!


Aanbieders op Parc Duc de Brabant

Summio verhuurt op Parc Duc de Brabant chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs