Melkveebedrijf met glamping
25 kilometer stranden
Kindvriendelijke glampingvakantie
Logeren bij de boer in luxe tenten

Boek camping Op Flakkee Farmcamps bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

camping Op Flakkee Farmcamps, Zuid-Holland

Op de grens van de provincie Zeeland en Zuid-Holland ligt boerderijcamping Op Flakke. De moderne melkveehouderij van boer Huibert en boerin Annet ligt helemaal vrij, in de polders vlakbij het Haringvliet. Plan jouw boerderijvakantie en ontdek het Zuid-Hollands eiland Goeree-Overflakkee.

Op dit moderne melkveebedrijf op het eiland Goeree-Overflakkee genieten niet alleen de gasten van alle luxe. Ook de koeien worden als prinsesjes behandeld door Boer Huibert, boerin Annet en hun vier kinderen Corens, Annelie, William en Marijn. In de lichte en ruime koeienstal kunnen de dames zelf kiezen of ze binnen of buiten zijn en liggen ze op echte “koeienmatrassen”. Deze manier van boeren levert dan ook bijzonder mooie en gelukkige koeien op die vaak in de prijzen vallen op de fokveedagen in Hellevoetsluis.

Naast de liefde voor zijn dieren, heeft boer Huibert ook oog voor duurzaamheid. De boerderij is voorzien van zonnepanelen en energiezuinige verlichting in de stal. Ook verbouwt hij zelf het ruwvoer voor zijn koeien, maïs en gras, dat weer groeit met de mest van de eigen koeien. Een mooie zaak toch?

Op de boerderij is ook een klein boerderijwinkeltje waar je een aantal basis levensmiddelen en lekkernijen kunt kopen en verse broodjes kunt bestellen. Handig toch!

Goeree-Overflakkee hoort officieel bij Zuid-Holland, maar wordt eigenlijk gezien als het noordelijkste eiland van Zeeland. En dat klopt ook wel, want het eiland ademt en oogt Zeeuws. Het eiland wordt aan 3 kanten omringd door water: het Haringvliet, het Grevelingenmeer en de Noordzee. Met ruim 25km strand is er altijd wel een mooi plekje bij het water te vinden.

Van de drukte rondom de bekende badplaats Ouddorp heb je geen last, want de boerderij van de familie Groeneveld ligt in het buitengebied van Middelharnis, dé winkelstad van het eiland, op een steenworp afstand van de dijk langs het Haringvliet.

De 12 luxe tenten staan verdeeld of 3 knusse veldjes die grenzen aan de grote speelweide waar de kids zich heerlijk kunnen uitleven of kunnen knuffelen met de dieren in de dierenweide. Achter de tenten grazen de koeien en in de verte zie je de statige bomen van de dijk langs het Haringvliet. ..

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Op Flakkee Farmcamps!


Aanbieders op Op Flakkee Farmcamps

FarmCamps verhuurt op camping Op Flakkee Farmcamps safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
 

 

 

Beoordelingen camping Op Flakkee Farmcamps
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  9.5
 • Algemeen
  10.0
 • Personeel
  10.0
 • Sanitair
  9.0
 • Kinderen
  10.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   Rom - naseizoen 2019, met gezin
  26-10-2019
   Rom
 • Algemeen
  10
 • Personeel
  10
 • Sanitair
  9
 • Kinderen
  10
 • Top camping en erg leerzaam voor kinderen