Kleinschalige groene camping in Zuid-Frankrijk
Uitstekende restaurant
Camping ligt aan rivier de Argens
Kanovaren
Zwembad met peuterbadje
10 km van stranden bij Frejus
10 km

Boek Moulin des Iscles bij:Camping Moulin des Iscles, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Kleinschalige Flower Camping Moulin des Iscles is een ideale vakantieplek voor rustzoekers. Je hebt eigenlijk geen zwembad nodig met de rivier de Argens aan je voeten. In de Argens is het fijn zwemmen, maar wellicht is het nog leuker om met de kano het water op te gaan. Ook kun je er prima vissen. Maar sinds kort kun je ook afkoelen in het nieuwe verwarmde zwembad met peuterbadje.

Uitrusten en lekker eten, wat wil je nog meer?
Bij een gezellig avondje in Zuid-Frankrijk hoort lekker eten. Laat dat maar aan de eigenares van de camping over. Ze staat zelf achter het fornuis en kan heerlijk koken. Het gezellige restaurant is gevestigd in dat mooie gebouw met zijn klimplanten. Hier kun je ook prima op het terras zitten. Reserveer wel even als je in het restaurant wilt komen eten. En dit alles op een mooie groene camping met sinds kort ook een zwembad.

De geur van de Provence en de zee om de hoek
Het lijkt alsof je erg ver van de bewoonde wereld verwijderd bent wanneer je op Flower Camping Moulin des Iscles kampeert. Maar je hebt de leuke Provençaalse plaatsen voor het uitkiezen. Binnen het uur (met de auto) ben je bijvoorbeeld in Grimaud, Saint-Tropez, Saint-Maxime, Cannes en Gassin. Ook voor een dagje aan de Middellandse Zee ben je op de juiste locatie. Het is maar een kwartiertje rijden naar het strand van Fréjus.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Moulin des Iscles!


Aanbieders op Moulin des Iscles

ACSI/EuroCampings verhuurt op camping Moulin des Iscles staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs