Camping in Dalmatië
Kindvriendelijke zandstrand
Campingwinkel, restaurant
Watersport, bootverhuur
Bezoek Pakleni eilanden per boot
Dubrovnik en Split vliegvelden
Excursies op het eiland
De stad Hvar, Stari Grad

Boek camping Mlaska bij:

 SAFARITENTEN

camping Mlaska, Dalmatië

In een mooie kleine baai, op het eiland Hvar ligt deze kindvriendelijke Dalmatische camping. Hvar is een van de zonnigste eilanden van Kroatië en heeft een fijn mediterraan klimaat. Het plaatsje Sucuraj ligt op 4000 meter van de camping. Een deel van deze camping is een naturistencamping met een eigen strand en afgeschermd van de rest van de camping.

Glampingcamping met mooie Greenlodge safaritenten
Vanaf het eigen zandstrand kijk je uit over de helder blauwe baai. De zeewatertemperatuur schommelt in de zomer tussen ongeveer 23 en 27 graden Celsius. Verder kun je voor de dagelijks voorkomende boodschappen terecht bij het campingwinkeltje. Ook kun je het restaurant op de camping bezoeken voor een fijne maaltijd, misschien een heerlijk visgerecht? In het dorpje Sucuraj bevinden zich meerdere gezellige restaurants en een grotere supermarkt.

Watersport en cultuur op Hvar
Voor watersporters is dit de ideale camping. Er worden op de camping bootjes, sups en windsurfspullen verhuurd.
Vanaf het eiland Hvar kun je diverse leuke bestemmingen bezoeken zoals Baska Voda, Brala en Makarska (op het vasteland). Je kunt de excursies regelen bij de camping. Ook de steden en dorpjes op het eiland zijn zeker een bezoek waard. Wat dacht je van het trendy Hvar-stad of het typische Dalmatische dorpje Vrboska?Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Mlaska!


Aanbieders op Mlaska

Greencamp verhuurt op camping Mlaska safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs