Kleine groen camping
Glampen in een safaritent
Dresden, Leipzig
Attractiepark Sonnenland

Boek camping MiO bij:

 SAFARITENTEN

camping MiO, Sachsen

MiO is een kleine rustieke groene camping met een mooi uitzicht op het omliggende landschap in Sachsen, Duitsland. De ruime kampeerplekken hebben door de grootte genoeg privacy. Centraal op de camping vind je een verbouwde houten schuur die er erg gezellig uitziet als je binnenkomt. Dit noemen ze op de camping het eetatelier. Een ruimte waar je met minder weer elkaar kunt treffen. Ook worden hier ontbijt, lunch en avondeten aangeboden. Verder vind je hier een boekenkast met boeken en alle informatie over de omgeving. Voor je boodschappen ga je naar het winkelcentrum dat op een kleine 3 kilometer verwijderd ligt.

Verder ligt op loopafstand het attractiepark Sonnenlandpark, een leuke attractie voor de kinderen. En op de camping zelf zijn enkele speeltoestellen zodat ze met vriendjes kunnen afspreken om te spelen.

Wandelen, sportief fietsen en steden bezoeken
Minicamping MiO ligt in een mooi landschap en er is genoeg te zien en te doen. Vanaf de camping wandel je zo naar het dal van de rivier Zschopau. Bezoek dan ook het meer van Kriebstein, een stuwmeer waar je fijn kunt wandelen en fietsen. Wat dacht je van een bezoek aan de hoofdstad van Tsjechië: Praag. Deze prachtige stad ligt dan wel 190 km verwijderd van de camping maar is met de auto op een dag te bereiken. Dit is een stad waar je ooit geweest moet zijn, Praag staat bekend als één van de mooiste steden van Europa. Maar ook Leipzig , Dresden en Chemnitz moet je op je bezoeklijstje zetten . Mooie steden bezoeken is uiteraard niet het enige wat er te doen valt in de omgeving. Er zijn leuke pretparken, dierentuinen en verschillende musea in de buurt.

Je logeert in een fijne comfortabel ingerichte safaritent, dus je wordt 's morgens altijd uitgerust wakker.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping MiO!


Aanbieders op MiO

Vodatent verhuurt op camping MiO safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs