15mn van het strand
Geheel nieuw waterpark
Ruim opgezette familiecamping
In de pijnboombossen van de Médoc
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Zuid Frankrijk.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping Médoc Océan bij:

 GLAMPING STACARAVANS

camping Médoc Océan, Aquitaine / Les Landes

Heerlijk genieten van een splinternieuw aquapark en een verwarmd binnenzwembad? Camping Médoc Océan is een perfecte bestemming voor een vakantie in de pijnbossen, niet te ver van het strand (15mn).

Je komt aan in een natuurreservaat met pijnbomen. Geniet van de jacuzzi, voordat je je laat meevoeren met de stroomversnelling terwijl de allerkleinsten zich uitstekend vermaken op de waterspeelplaats.

Natuurlijk is er ook in de omgeving veel te doen en te zien, wat te denken van een lekkere fietstocht door de uitgestrekte dennenbossen en langs pittoreske dorpjes. Voor wijnliefhebbers is er ook goed nieuws, de omgeving telt vele wijndomeinen die elk hun eigen Médocwijn produceren, natuurlijk kun je hier ook deelnemen aan proeverijen.

Vergeet ook vooral de heerlijke uitgestrekte zandstranden niet te bezoeken, die vormen een oase van rust! Je kunt kiezen uit het Noorzeestrand bij b.v. Montalivet of aan Gironde, die vanaf Bordeaux deze kant op stroomt. Terug op de camping kun je een verfrissend drankje nemen op het terras tussen de pijnbomen terwijl de animatie jong en oud vermaakt.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Médoc Océan!


Aanbieders op Médoc Océan

Vacanceselect verhuurt op camping Médoc Océan glamping stacaravans, stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs