Kleinschalige familiecamping aan rivier Semois
Zwemmen en vlottenbouwen in de rivier
Koken op kampvuur
Direct aan een NATURA2000 gebied
Wandelen en fietsen in de Ardennen
Breed opgezette camping
Klimaatneutraal kamperen
Bevers spotten!

Boek camping MAKA bij:

camping MAKA, Ardennen

Midden in het NATURA2000 gebied van de Belgische Ardennen vind je camping MAKA, deze camping ligt direct aan de oevers van de Semois rivier. Door de brede opzet van de camping heb je vanaf de meeste plekken een mooi overzicht over de rivier. In de rivier mag worden gezwommen, maar er worden ook regelmatig vlotten gebouwd of andere waterspellen georganiseerd. Je logeert hier midden in de natuur maar wel in een leuke ingerichte Belltent geschikt voor 5 personen. Dat wordt dus comfortabel kamperen voor het hele gezin.

Glampen in de Ardennen
Deze kleinschalige familiecamping legt zijn gasten echt in de watten. Zo is er een broodjesservice die in de ochtend vers gebakken brood voor je klaar heeft liggen van de bakker in het dorp (wel even reserveren de dag ervoor). Op de camping is een prachtig terras (waar het Belgische bier al koud staat) met uitzicht over de omliggende omgeving. Voor een avondje gezellig barbecueën kan je Weber BBQ's huren. Op de camping wordt trouwens elke avond gekookt er staan dan onder andere pizza, friet, snacks, ijs en diverse rijstgerechten op de menukaart. Om de rust op de camping te houden is het terras alleen geopend voor campinggasten, en worden er geen groepen toegelaten op het terrein.

Op het park vind je voor de kleine boodschappen en missende kampeerspullen een campingwinkeltje. Mocht je willen vissen in de rivier? Dan kan je hier een uitrusting kopen. Van simpele vis stok tot vlieghengel, ze hebben het allemaal.

Avontuurlijk aangelegd? Op de camping kan je op echt kampvuur koken. Geen chique gas-bbq of een gehuurde Weber, maar gewoon puur natuur hout stoken. De eigenaren Guido en Nancy kunnen je er alles over vertellen, en lenen of huren graag hun hulpmiddelen uit. Zo heb je de Muurikka (een Finse kookplaat), een makkelijk bbq rooster, de Potjie (Zuid-Afrikaanse kookpot) of de zelf ontwikkelde MAKA kippengril (voor het perfect gegrilde kippetje).

Belgische Ardennen een paradijs voor natuurliefhebbers
Vakantie vieren midden in de natuur, aan het water en bij het kampvuur dat is camping MAKA. Vanaf de camping kun je diverse sportieve activiteiten ondernemen. Mountainbiken, wandelen, kanovaren en survivaltochten. Verder zijn de toeristische attracties zoals de Grotten van Han-sur-Lesse en het kasteel van Lavaux-Sainte-Anne en Kasteel van Bouillon leuk om in je agenda te zetten. Voor wandelaars is een bezoek aan Le Tombeau du Geant (Het graf van de Reus) echt bijzonder. Vanaf dit uitzichtpunt heb je een prachtig panorama uitzicht.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping MAKA!


Aanbieders op MAKA

Geardropper verhuurt op camping MAKA basic glamping.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs