Lou Pignada Ondres

7.9
Klein
2000 m
Verwarmd zwembadcomplex
Speeltuin
Strand op 2km afstand
Ideaal voor fietsers
Rustige, ontspannen sfeer

Boeken op camping Lou Pignada Ondres? Kies hier verblijf en organisatie:


Camping Lou Pignada Ondres

Aanbiedingen en specials op camping Lou Pignada Ondres:

Over camping Lou Pignada Ondres, Aquitaine / Les Landes

De familiecamping Lou Pignada Ondres is een niet al te grote 4-sterren camping, gelegen tussen Hossegor en Biarritz temidden van een dennen- en eikenbos. De oceaan ligt slechts op een afstand van 2 km van de oceaan. Dankzij de schaduwrijke omgeving van het omringende bos is er altijd wel een schaduwrijk plekje op de camping te vinden.

Dankzij de goede verzorging en de vele faciliteiten heeft de camping Lou Pignada twee kwaliteitscertificaten: het Label Camping Qualite en de Green Key (Clef Verte) . De camping Lou Pignada bezit veel voorzieningen: een verwarmd zwembad, een peuterzwembad, een bar, een restaurant, een speeltuin voor de jongsten, een bowlingbaan, een wasserette en veel entertainment. In de zomer kunt je je op de camping vermaken met veel activiteiten voor de jeugd, waaronder het beoefenen van oude ambachten, sportieve activiteiten, culturele uitstapjes en thema-avonden.

Bijzonder is dat de Spaanse grens op een afstand ligt van slechts 40 minuten van de camping Lou Pignada. Je bent dus niet de enige die even snel de Spaanse grens overgaat! Vanaf de camping is er tijdens de zomermaanden een pendeldienst naar het strand. De toiletgebouwen en het receptiegebouw zijn geheel vernieuwd.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Lou Pignada Ondres!


Boeken op Lou Pignada Ondres

Stacaravans worden hier verhuurd door Vacanceselect en Canvas Holidays.