Boeken op camping Les Tailladis? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN

Over camping Les Tailladis, Dordogne

Camping Les Taillades is mooi centraal gelegen tussen de historische stadjes Sarlat-Montignac en Les Eyzies.
Een leuke gastvrije rustieke familiecamping waar kinderen van harte welkom zijn. In de omgeving is ontzettend veel te zien en te doen.

Het terrein heeft 90 kampeerplaatsen, welke op natuurlijke manier zijn gescheiden. Het restaurant heeft leuke dagmenu's, verder kun je hier ook snacks, pizza's etc. halen.

Voor het ultieme vakantiegevoel is er een mooi zwembad met peuterbadje en natuurbad op de camping. Tussen het zwembad en het restaurant is een fijn terras.
Het is heerlijk dobberen op een luchtbed of bootje in het natuurbad. Natuurlijk is dit ook de perfecte plek voor de vissers.
Voor de jeugd is er een leuk speelterrein, hier kun je volleyballen, voetballen en ping-pong spelen. Voor de allerjongstens is er een afgeschermd speelterrein.

Tijdens het hoogseizoen is er een bescheiden activiteitenprogramma. Op de camping is een klein winkeltje met beperkt assortiment, natuurlijk kun je hier wel vers brood bestellen en hebben ze lekkere wijnen in het aanbod.
De grotere supermarkt bevindt zich op ongeveer 10 kilometer van de camping.

Zin in een dagje uit? De regio Périgord Noir heeft eigenlijk te veel om op te noemen. Natuurlijk moet je de kastelen (Château Castelnaud), middeleeuwse dorpjes/stadjes (Sarlat, Domme, Villefranch-du-Perigord en Belvès) en grotten (Le Grand Roc, La Roque St Christophe) niet vergeten.

Voor de sportieve campinggasten zijn er diverse sportieve uitdagingen. Wandelen, mountainbiken, kanovaren etc.
Kortom dagen tekort!--


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Les Tailladis!


Boeken op Les Tailladis

Tentocamp verhuurt op camping Les Tailladis safaritenten (Luxe ingerichte safaritenten max. 6 pers van Tentocamp).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs