Bekijk grote foto's
Ontdek de Dordogne
Overdekt en verwarmd zwembad
Glijbanen
Tennisbaan
Restaurant in het hoogseizoen
Take-away maaltijden
Kanoën in de omgeving
Leuke wandel en fietsroutes vanaf de camping

Boek Les Charmes bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

Camping Les Charmes, Dordogne

Welkom op driesterrencamping Les Charmes in de Dordogne! Deze kleine camping met slechts 80 plekken biedt alles wat jij op je vakantie nodig hebt. Van een heerlijk zwemparadijs met twéé zwembaden en glijbanen, tot de beste tips en adviezen over mooie lange kanotochten in de omgeving. Les Charmes wordt beheerd door Yolanda en Emile, een Nederlands echtpaar, waar je jezelf direct thuis voelt.

De bosrijke omgeving van deze camping in de Périgord Noir is ideaal voor een ontspannen of sportieve vakantie. Blijf op de camping en geniet van het zwemparadijs, de speeltuin en de jeu de boule baan, of ga er, te voet of op de fiets, op uit in de prachtige omgeving.

Restaurant in het hoogseizoen
In het hoogseizoen kan je bij terugkomst op de camping genieten van een lekkere maaltijd bij het restaurant op het park zelf. Hier worden dan verschillende streekgerechten en salades klaargemaakt. Maar er is natuurlijk ook gedacht aan een pizzaoven! Afhalen kan het hele jaar, hier is dan de keuze uit diverse snacks en frietjes, of een lekkere verse pizza.

Natuurlijk is er ook aan de ochtend gedacht, iedere dag kan je vers brood bestellen voor de volgende dag. Verder kan je natuurlijk ook de broodnodige boodschappen halen in het campingwinkeltje van Les Charmes.

De Omgeving
De Périgord Noir is het bekendste gebied van de Dordogne, en dat is niet voor niets! De vele mooie grotten in deze regio zijn een echte trekpleister. Bezoek bijvoorbeeld de grotten van Lascaux, deze grotten staan vol met prachtig beschilderdeprehistorische rotswandschilderingen. Ook is het altijd leuk om een van de druipsteengrotten te bezoeken, stalagmieten en stalactieten zover het oog reikt.

Natuurlijk staat de Dordogne ook bekend om de rivier die dwars door de regio stroomt. De rivier de Dordogne is relatief vlak en heeft weinig stroomversnellingen. Hierdoor kan je in deze rivier lange kano tochten maken.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Les Charmes!


Aanbieders op Les Charmes

Koko Holidays verhuurt op camping Les Charmes lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs