Op loopafstand van Legoland®
Slapen in een wijnvat
Kindvriendelijk verblijf
Leuke speeltuin op het vakantiepark

Boek Legoland Holiday Village bij:

 CHALET/HUISJE/APPT


Camping Legoland Holiday Village, Zuid-Denemarken en Funen

LEGOLAND® Holiday Village ligt op minder dan 500 meter van LEGOLAND® in Billund. Dit leuke vakantiepark/camping heeft chalets en vakantiewijnvaten. Je kunt hier de oosterse Ninjago cottages en knusse wijnvaten huren voor de vakantie. De Ninjago cottages zijn sfeervol en in Ninjago stijl ingericht. De Wild West cottages zijn wat kleiner en ouder en hebben een eenvoudige inrichting. Een verblijf in een wijnvat is totaal iets anders, verwacht geen grote ruimte met allerlei luxe, hier is het de eenvoud die voor de sfeer zorgt!

Een kindvriendelijke vakantie, sowieso
Het vakantiepark is in thema's aangelegd. De Wild West cottages vind je bij voorbeeld in "Alaska". Ook vind je in de vakantiewoningen leukedetails die met Lego te maken. Er is verder een Ninjago speeltuin en een minizoo. Verder is er een familierestaurant met kinderbuffet en een supermarkt.

Boek een resortpas bij je verblijf erbij en je hebt naast onbeperkt bezoek aan het LEGOLAND park ook de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van het naburige Aquadome en indoor speelparadijs van Lalandia. Verder kun je met deze pas gratis naar safaripark GIVSKUD ZOO.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Legoland Holiday Village!


Aanbieders op Legoland Holiday Village

TUI verhuurt op camping Legoland Holiday Village chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs