Zwembad met peuterbadje
Kantine met kleine keuken
Broodjesservice
Boogschietbaan en speeltoestellen
Touwparcours
Lasergamen
Barbecue en Vuurbakverhuur
Recreatieteam (HS)

Boek camping Le Roptai bij:

 SAFARITENTEN

camping Le Roptai, Ardennen

Camping Le Roptai, de langst bestaande camping in België, ligt aan de rand van de Ardennen op de zuidhelling van een heuvel. De omgeving is glooiend en bezaaid met bossen, dorpjes, valleien en riviertjes. Een prachtige lcatie in Wallonië met veel natuurschoon en genoeg te doen in de omgeving. Het eigendom en beheer is in handen van Frederika Boevé, de derde generatie Boevé sinds de oprichting in 1932.
De camping heeft een verwarmd openluchtzwembad (begin juli tot eind augustus) met toezicht en een ligweide.

Actieve glampingvakantie
Voor de actieve vakantieganger is er ook een sportveld, er zijn jeu-de boules banen, een volleybalveld en een voetbalveld. In het hoogseizoen is er Roptai Outdoor, met een weekprogramma voor de buitensporter, met o.a. een touwparcours, boogschieten en abseilen.
Je kunt hier hutten bouwen in het bos op de camping, of meedoen met lasergamen, en voor de kleinere kinderen is er het animatieteam. 's Avonds zijn er vaak optredens.

Relax en lekker eten of toch maar zelf koken?
De kantine op het terrein, 'La Cafet', is het ontmoetingspunt van de camping voor een kleine hap, een drankje of een van de evenementen. De campingwinkel is dagelijks geopend voor broodjes en een klein assortiment campingwinkelartikelen.
Er is een grote speeltuin voor kinderen tot 12 jaar recht tegenover het terras, zodat je een hapje kunt eten of een drankje kunt nemen terwijl de kinderen spelen. Ook is er nog een kleinere speeltuin aan de rand van het terrein, met een klimrek, glijbaan en een basketbalnet.

Uiteraard is een omgeving als deze bij uitstek geschikt voor wandelaars en (mtb-)fietsers. Routes zijn beschikbar bij de receptie.
In de omgeving van Camping Le Roptai kun je diverse leuke uitstapjes maken. Toeristische attracties in deze omgeving zijn o.a. de bekende Grotten van Han-sur-Lesse en het Wildpark, het boekendorp Redu, het kasteel van Lavaux-Sainte-Anne en het Euro Space Center. Bezoek zeker ook de steden in de buurt, zoals Dinant en Namen.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Le Roptai!


Aanbieders op Le Roptai

Vodatent verhuurt op camping Le Roptai safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs