Groene camping aan rivier de Semois
Logeren in ingerichte tent
Kanovaren op 500 meter van de camping
Kampeerplaatsen aan het water of op veld
Actief en sportief bezig zijn
Kanovaren, kajakken, vissen
MTB, wandeltochten
Bouillon, Rochehaut, Euro Space Center

Boek camping Le Prahay bij:

camping Le Prahay, Ardennen

Camping Le Prahay ligt in de Belgische Ardennen, ver van alle drukte, in het zuiden van België. De rivier de Semois slingert naast de camping door het landschap. Je kampeert hier in een oase van rust. De camping is de afgelopen jaren compleet gerenoveerd en ziet er keurig onderhouden bij. Camping Le Prahay is een gezellige, kindvriendelijke camping en beschikt over een leuk terras er wordt regelmatig live muziek aangeboden. En verder voor de actie tijdens je vakantie zijn er allerlei buitenactiviteiten in en rondom de rivier.

Dit is kamperen op en top: in de natuur, aan het water en 's avonds bij het kampvuur
Behalve de avonden is het hier overdag een feest ook voor de kinderen. De camping is een groot speelparadijs. Vergeet je schepnet en je emmertje thuis niet want je kunt hier als snel een visje vangen. Verder ligt de rivier er op warme dagen heel aantrekkelijk bij. Ga lekker pootje baden of dobber weg op je luchtbed. Misschien kun je wel een kanotocht maken. Liever geen natte voeten, trek dan je wandelschoenen aan en volg een van de vele routes vanaf de camping. Ook de sportieve fietser kan vanaf de camping zijn hart ophalen. Na een dag actief in de natuur is het volop genieten van een fris Belgisch streekbiertje op het terras van de camping. In Poupehand vind je een supermarkt voor je dagelijkse boodschappen.

Een camping omringd door heuvels en aan de rivier Semois
Aan één van de mooise rivieren van België is het dorpje Poupehan gelegen. Op de zuidelijke helling van de Belgische Ardennen direct langs de oevers van de rivier de Semois, kunnen vakantiegangers genieten van rust, beboste heuvels, prachtige uitzichten en een gezellige en Bourgondische omgeving. Liefhebbers van onder andere trial, mountainbiken, kajakken, trektochten door de natuur evenals wandelaars zullen zich hier geen moment vervelen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Le Prahay!


Aanbieders op Le Prahay

Geardropper verhuurt op camping Le Prahay basic glamping.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs