Le Littoral (Argeles)

6.1
Middel
800 m
800 meter van het strand van Argelès
Verwarmd zwembad en kinderbad (mei- eind sept)
Animatie voor kinderen t/m 12 jr
Speeltuin
Verwarmd binnenbad
Speelzaal, een speeltuin, springkussen
Collioure op ca. 10 kilometer
Barcelona op ca. 180 kilometer

Boeken op camping Le Littoral (Argeles)? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Camping Le Littoral (Argeles)

Over camping Le Littoral (Argeles), Languedoc-Roussillon

Vijfsterencamping Le Littoral bij Argeles-sur-Mer verzorgt haar gasten een vrolijke vakantie, zowel jong als oud zal zich hier prima vermaken. Op zeer korte afstand van de Zuid-Franse stranden (800m) in de regio Languedoc met fantastisch uitzicht op de uitlopers van de Pyreneeën ligt deze camping. De camping heeft erg goed voorzieningen en is goed onderhouden. Genieten met je gezin in Zuid-Frankrijk kan hier zeker.

De kustlijn heeft een strand, dat via de duinen bereikbaar is, ongeveer 800 m. verwijderd van de camping. Verder kun je hier heerlijk spetteren in het verwarmde binnenbad of het verwarmde buitenbad. De inrichting van het verwarmde zwembad en van de bar en het aanwezige podium voor optredens zijn tegelijk modern en gezellig. Voor kinderen en tieners wordt er volop animatie aangeboden voor de leeftijdscategorieën 4-7 jaar, 8-10 jaar, 11-13 jaar en 14-17 jaar. Terwijl de kinderen genieten van het zwembadcomplex kunnen de ouders heerlijk relaxen in de sauna en van het stoombad. In het hoogseizoen verzorgt de camping diverse leuke activiteiten.

Eten en drinken is in overvloed aanwezig. Op Le Littoral bevindt zich een snackbar, bar en pizzeria met een aanbod van allerlei heerlijkheden. In de supermarkt kun je sowieso allerlei smakelijke hapjes vinden voor op de barbecue.

Camping Le Littoral in Languedoc Roussillon beschikt over 7 km strand, 3 km rotskust, een paradijsje in het hart van een van de zonnigste streken van Zuid Frankrijk, Catalaanse tradities, gastronomie en wijnbouw – enkele van de ingrediënten waaruit het aanbod bestaat. Vergeet niet de ansjovis van Collioure te proeven en een sardane (plaatselijke dans) bij te wonen!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Littoral (Argeles)!


Boeken op Le Littoral (Argeles)

ViaLora verhuurt op camping Le Littoral (Argeles) stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs