Le Kernest

8.2
80 pl.
3500 m
Glamping in de Morbihan/Bretagne
Gelegen op eiland Belle-Ile-en-Mer
Met de ferryboot naar dit eiland
Wandel- en mountainbikeroutes
Uitzicht bij Port-Coton en Port-Goulphar
Vuurtoren beklimmen in Bangor
Vasteland: Carnac bezoeken

Boeken op camping Le Kernest? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping Le Kernest, Bretagne

Bretagne beleven op het mooie eiland Belle-île-en-Mer dat wordt een topvakantie. Charmecamping Le Kernest bevindt zich op dit mooie eiland in de golf van Mobihan. Op de camping vind je ruime kampeerplaatsen. Zoek je rust, natuur en ruimte, maar ook strand en zee, dan zit je op deze glampingcamping goed. Het wordt volop genieten van de omliggende natuur, de kleine strandjes en ook wel ruige kust.

Lekker actief bezig zijn of relaxen bij het zwembad
Je kunt je dag hier starten in het heerlijk verwarmde zwembad, bij slecht weer kan het schuifdak dicht. Op de sportvelden en bij de speeltuin kunnen de kinderen vrienden maken. Voor de sportieve kampeerders is er een fijne tennisbaan. Je dorst kun je lessen op het gezellig terras bij de bar. Voor de dagelijkse boodschappen kun je in de campingwinkel terecht.

Al met al een mooie plek voor een fijne kampeervakantie met goede voorzieningen en een gastvrij onthaal.

Reserveer de veerpont en steek over naar het eiland
Vanaf de plaats Quiberon vertrekt de ferryboot naar het eiland Belle-Île-en-Mer. Dit eiland is niet erg groot, slechts 20 km. lang en 9 km. breed. Zo kun je tijdens je vakantie al wandelend of fietsend het eiland ontdekken. Geniet van het lekker eten en drink en lekker glaasje cider. De kust op het eiland is ruig met rotsformaties maar ook zandstranden. Voor watersporters is deze kust een uitdaging, surfen en kiten of sportief zeilen horen daarbij.

Glamping4All verhuurt op deze fijne camping luxe ingerichte lodgetenten met sanitair geschikt voor 6 en 8 personen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Kernest!


Boeken op Le Kernest

Glamping4all verhuurt op camping Le Kernest lodgetenten met sanitair (Safari/Lodgetent geschikt voor 6 personen met sanitair).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs