• Beoordeling toevoegen ▷ ?
 • 86 kampeerplaatsenXS
 • Glamping
 • Buitenzwembad
 • Kleine groene camping
 • Terrasvormig kleinschalige camping
  Zwembad met glijbanen
  Restaurant op de camping
  Jacuzzi en kleuterbad
  5300 m

  Benieuwd naar de prijzen op camping Le Clos Auroy?

   SAFARITENTEN
   GLAMPING STACARAVANS
   STACARAVANS
   STAANPLAATSEN

  camping Le Clos Auroy, Auvergne

  Kleinschalige en kindvriendelijke Camping Le Clos Auroy telt in totaal 85 staanplaatsen, waarvan er 17 bestemd zijn voor de verhuur van mobilhomes en ecolodges. De staanplaatsen zijn verdeeld over drie plateaus met fleurige bloemperken. Conifeerhagen zorgen voor de scheiding van de staanplaatsen. Ze bieden veel privacy, maar geven de plek ook een gesloten sfeer. Het kampeerterrein ligt aan de rand van het dorp Orcet en dicht bij een rivier waar alleen gevist mag worden.

  Waterpret
  Voor de kinderen is het waterpark een voorname attractie. Naast een regulier rechthoekige verwarmde zwembad, zijn er diverse snelle glijbanen te vinden en een heuse stroomversnelling. En ook een kinderbad met fontein, waterspelletjes en een jacuzzi ontbreken niet. Buiten het zwembad hebben de kinderen nog een favoriet; de trampoline. Wie tijdens z’n vakantie sportief in de weer wil zijn, maakt gebruik van de fitness.

  Familiecamping met fijne voorzieningen
  Camping Le Clos Auroy is een echte familiecamping met bijbehorende gezelligheid. Zo zijn groepen jongeren onder 18 jaar niet toegestaan. Ook goed om te weten is dat het sanitair verwarmd wordt in koude periodes. Wel zo luxe. En elke ochtend komt de bakker bij de poort, dus vers Frans brood is gegarandeerd! De camping beschikt over zijn eigen restaurant en bar voor snelle snacks, zoals een pizza. Voor de benodigde boodschappen hoeft slechts een klein uitstapje te worden gedaan. De supermarkt ligt slechts een paar honderd meter verderop.

  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Le Clos Auroy!


  Aanbieders op Le Clos Auroy

  ANWB Camping verhuurt op camping Le Clos Auroy safaritenten, glamping stacaravans, stacaravans, staanplaatsen.
   

  Benieuwd naar de prijzen?

  ...