• Beoordeling toevoegen ▷ 8.0
 • Klein parkS
 • Buitenzwembad
 • Vakantiepark/camping Drents-Friese Wold
  Jonge gezinnen/echtparen
  Fietsen, wandelen
  Kindvriendelijk vakantiepark

  Benieuwd naar de prijzen op Landgoed 't Wildryck?

   CHALET/HUISJE/APPT
   STAANPLAATSEN

  Landgoed 't Wildryck, Drenthe

  Landgoed ’t Wildryck is een mooi landgoed in een unieke omgeving. De prachtige landhuizen liggen aan de rand van het natuurgebied Drents-Friese Wold. In deze bosrijke en rustieke omgeving staan de mooie landhuizen van Landgoed `t Wildrijck. Op het landgoed vermaken kinderen zich in het overdekte zwembad, bij de dierenweide, de openlucht- en overdekte speeltuin. In het gezellige restaurant wacht een heerlijk smulfestijn. Dit alles maakt jouw vakantiegevoel op Landgoed ’t Wildryck compleet.

  Natuur, rust en ruimte maar ook veel leuke activiteiten
  Landgoed 't Wildrijck is de ideale bestemming voor liefhebbers van natuur en ruimte. Het ligt in een van de mooiste gebieden van Nederland, te midden van 6100 ha ongerept Drents natuurschoon, waar de rust en schoonheid nog vanaf straalt. In deze landelijke omgeving is veel bewaard gebleven. Niet voor niets kreeg dit uitgestrekte natuurgebied de status van Nationaal Park Drents-Friese Woud. Het Drents-Friese Woud is het op een na grootste aaneengesloten bosgebied van Nederland.

  Ga op bezoek in de schilderachtige dorpjes in deze streek of ga fietsen over de kilometerslange fietspaden. De kinderen zullen zich niet vervelen met Speelstad Oranje, Plopsaland Coevorden en Dierenpark Emmen in de buurt. Voor de volwassenen zijn aanraders het herinneringscentrum Kamp Westerbork, het museumdorp Orvelte en bijvoorbeeld een Shakespeare-voorstelling in het openluchttheater in Diever.


  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Landgoed 't Wildryck!


  Aanbieders op Landgoed 't Wildryck

  Roompot Vakanties verhuurt op Landgoed 't Wildryck chalets,bungalows of appartementen (Trekkershuttent/ diverse luxe vakantiehuizen), staanplaatsen.
   

  Benieuwd naar de prijzen?

  Bekijk Prijs