Landgoed 't Wildryck

8.0
Klein
Vakantiepark/camping Drents-Friese Wold
Jonge gezinnen/echtparen
Fietsen, wandelen

Boeken op camping Landgoed 't Wildryck? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN
 STAANPLAATSEN

Camping Landgoed 't Wildryck

Over camping Landgoed 't Wildryck, Drenthe

Landgoed ’t Wildryck is een mooi landgoed in een unieke omgeving. De prachtige landhuizen liggen aan de rand van het natuurgebied Drents-Friese Wold. In deze bosrijke en rustieke omgeving staan, verscholen tussen de vele bomen, de mooie landhuizen van Landgoed `t Wildrijck. Op het landgoed vermaken kinderen zich in het overdekte zwembad, bij de dierenweide, de openlucht- en overdekte speeltuin. In het gezellige Pannenkoeckenhuys wacht een heerlijk smulfestijn. In de vakantieperioden kunnen er verse broodjes en een krant op uw landhuis worden afgeleverd. Dat maakt uw vakantiegevoel op Landgoed ’t Wildryck compleet.

Landgoed 't Wildrijck is de ideale bestemming voor liefhebbers van natuur en ruimte. Het ligt in een van de mooiste gebieden van ons land, te midden van 6100 ha ongerept Drents natuurschoon, waar de rust en schoonheid nog vanaf straalt. In deze landelijke omgeving is veel bewaard gebleven wat elders reeds lang is verdwenen. Niet voor niets kreeg dit uitgestrekte natuurgebied de status van Nationaal Park Drents-Friese Woud. Het Drents-Friese Woud is het op een na grootste aaneengesloten bosgebied van Nederland.

Ga op bezoek in de schilderachtige dorpjes in deze streek of ga fietsen over de kilometerslange fietspaden. De kinderen zullen zich niet vervelen met Speelstad Oranje, Plopsaland Coevorden en Dierenpark Emmen in de buurt. Voor de volwassenen zijn aanraders het herinneringscentrum Kamp Westerbork, het museumdorp Orvelte en bijvoorbeeld een Shakespeare-voorstelling in het openluchttheater in Diever.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Landgoed 't Wildryck!


Boeken op Landgoed 't Wildryck

Roompot Vakanties verhuurt op camping Landgoed 't Wildryck chalets,bungalows of appartementen (Trekkershuttent/ diverse luxe vakantiehuizen), staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs