Landgasthof Probstei Zella

Glampen in Thüringen aan oevers Werra
Ecologische zwemvijver
Paardrijlessen op de camping
Fietsen en wandelen
Kanotochten maken
Historische steden bezoeken
Kinderboerderij
Restaurant met terras op camping

Boek camping Landgasthof Probstei Zella bij:

 SAFARITENTEN
 

Accommodaties op camping Landgasthof Probstei Zella

camping Landgasthof Probstei Zella, Thüringen

In het prachtige Thüringen in Duitsland ligt Landgasthof Probstei Zella. Een kleine groene camping die aan de oevers van de rivier de Werra ligt. Verder is de camping omgeven door een mooi groen landschap. Het is een schitterende plek om te relaxen maar ook voor een actieve vakantie. En dat is zeker voor de paardenliefhebbers, het is hier namelijk mogelijk om paardrijlessen te volgen. En voor een regionaal hapje en drankje kun je bij het gezellige restaurant op de camping terecht.

Kindvriendelijk verblijf op Landgasthof Probstei Zella
Naast paardrijden is er op de camping ook een kinderboerderij, een prachtige ecologische zwemvijver waarin gezwommen mag worden. Hier is wel een kaartje voor nodig, maar dit mag de pret niet drukken. Naast zwemmen is het voor de visliefhebbers ook mogelijk om een hengel uit te slaan en even heerlijk te ontspannen langs de oever. Voor de fietsers en wandelaars is de camping ook ideaal gelegen, het ligt namelijk in het natuurpark Eichsfeld-Hainich Werratal, waardoor je gelijk vanuit de camping kan starten met de route.

Rondom de camping is ook genoeg te doen. Zo zijn er voor de motorrijders tal van routes in de omgeving om te rijden. Kunnen de wandelaars hun ogen uit kijken als ze één van de vele wandelroutes volgen en zijn er voor de waterliefhebbers hele leuke kanovaarttochten. Naast al deze activiteiten is het natuurlijk ook leuk om een stadje te bezoeken. Neem bijvoorbeeld de stad Mühlhausen, een stad vol historie, parken en natuurlijk winkels om te gaan shoppen. Kortom, een vakantie op Landgasthof Probstei Zella is heerlijk genieten.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Landgasthof Probstei Zella!


Aanbieders op Landgasthof Probstei Zella

Vodatent verhuurt op camping Landgasthof Probstei Zella safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs