Knus en kleinschalig park
Op loopafstand van De Koog
60 vrijstaande villas
Zeevissen
Golfen op Texel
Wandelen en fietsen
Natuurvakantie
Kindvriendelijk
500 m

Boek Landal Villapark Vogelmient bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Landal Villapark Vogelmient, Waddeneilanden

De schoonheid van Texel ontdekken en na een dag in de buitenlucht bijkomen in een comfortabele villa? Dat kan op dit knusse en kleinschalige park aan de rand van bos en duinen, op slechts 500 meter van het strand.

Kleinschalig luxe vakantiepark op Texel
Ontdek de actieve kanten van Texel! Op en rond het park is van alles te doen in de frisse buitenlucht. Stap op de fiets, sla een balletje op de golfbaan of ga mee het water op om te zeevissen. Eindig de dag op het strand met een barbecue of plof lekker op de bank van jouw comfortabele of luxe villa. Slechts een kleine bosrand scheidt de villa’s van de Texelse kust. Aan de andere kant van het luxe vakantiepark loop je zó het gezellige dorpje De Koog in.

Het waddeneiland Texel heeft veel te bieden, het hele jaar door
Op Texel is heel veel te zien en te doen met de fiets, deze huur je gemakkelijk op het park. Op Texel kun je golfen, vissen, paardrijden, karten en meer. Ga samen of met de kinderen een actief dagje eropuit!

Elke dag is een nieuw avontuur op Texel. Van natuurschoon tot aan musea en bijzondere bezienswaardigheden. Proef Texels bier in de brouwerij of kom alles te weten over de zeehonden in Ecomare. Sluit de dag af met een drankje op de terrassen van het gezellige dorpje De Koog. Ervaar het echte eilandgevoel! Fiets door de duinen naar de vuurtoren. Klim naar de top van de toren, het uitzicht is het zeker waard. De natuur van Texel is verrassend veelzijdig, perfect voor een stevige wandeling.

Bestel uw boodschappen voor aankomst online, wij zorgen ervoor dat ze bij aankomst voor u klaar staan in de villa.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Landal Villapark Vogelmient!


Aanbieders op Landal Villapark Vogelmient

Landal GreenParks verhuurt op Landal Villapark Vogelmient chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs