• Beoordeling toevoegen ▷ 8.0
 • Klein parkS
 • Binnenzwembad
 • Klein en groen park
 • Kindvriendelijk vakantiepark
  Binnenspeeltuin en binnenbad
  Fun & Entertainment
  Bezoek Palestra beauty & wellness
  Recreatieplas met leuk strand
  Wellness centrum
  Wandelen en fietsen
  direct

  Benieuwd naar de prijzen op Landal Stroombroek?

   CHALET/HUISJE/APPT

  Landal Stroombroek, Gelderland

  Je kunt natuurlijk naar Landal Stroombroek komen voor de prachtige groene natuur van de Achterhoek. Of wil je liever relaxen aan de grote recreatieplas of een baantje trekken in het overdekte zwembad? Hoogstwaarschijnlijk kom je relaxen in het in Griekse stijl gebouwde sauna-, thermen- en beautycomplex Palestra. Maar ook diverse steden zoals Doetinchem liggen in de buurt van dit vakantiepark in de Achterhoek, niet ver van de grens met Duitsland. Bij Landal Stroombroek ben je echt van huis. Het vakantiepark heeft een grote recreatieplas en een kabelwaterskibaan.

  Hier kun je een heerlijke kuurbehandeling ondergaan of welzijn stimuleren met Oosterse geneeswijzen zoals Shiatsutherapie of acupunctuur. Hier is het woord 'onthaasten' uitgevonden. Wedden dat je nooit meer weg wilt? Ontdek de Middeleeuwse stadjes en het prachtige heuvellandschap en maak kennis met de Achterhoek.

  Op het park vinden de kinderen volop stoere en actieve Fun & Entertainment-activiteiten. Ook Bollo is van de partij zodat het hele gezin kan genieten van leuke activiteiten die her en daar worden aangeboden.

  Als gast van Landal Stroombroek heb je gratis toegang tot de saunafaciliteiten van Palestra beauty & wellness. Even helemaal tot rust komen. Na een heerlijke wandeling in de omgeving ontspannen in de sauna of een hele dag wellness. Dat is pas vakantie!

  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Landal Stroombroek!


  Aanbieders op Landal Stroombroek

  Landal GreenParks verhuurt op Landal Stroombroek chalets,bungalows of appartementen.
   

  Benieuwd naar de prijzen?

  Bekijk Prijs