Bekijk grote foto's
Mooi appartementencomplex met duinzicht
Wandelen en fietsen door de duinen
Veel restaurants in de omgeving
Garage en lift
Ontdek de kust van Noord-Holland
1 kilometer van de stranden
Ontbijtservice (€)
Fietsenstalling
1 km

Boek Landal Residence Westduin bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Landal Residence Westduin, Noord-Holland

Even helemaal tot rust komen in de Noord-Hollandse duinen! Welkom bij Landal Residence Westduin. Dit nieuwe appartementencomplex heeft haar deuren geopend. Vanaf het complex loop je direct de duinen in, rechtstreeks naar het strand van Sint-Maartenszee. Hier nog geen enorme toeristenmassa's, maar een rustig, breed en ruim strand. 's Morgens wakker worden na een heerlijke nacht op comfortabele bedden en dan meteen genieten van het uitzicht op de duinen, dat is toch sowieso genieten. De appartementen zijn modern en comfortabel ingericht.

Met kinderen op vakantie in Landal Residence Westduin
Met de kinderen kun je de speelparken de Goudvis en Land van Fluwel bezoeken. Samen een fijne dag en allerlei leuke activiteiten ondernemen in een van deze parken, wie wil dit nu niet?

Dineren in de omgeving
Toch liever dineren bij een restaurant, en jezelf even in de watten leggen tijdens je vakantie? Het complex heeft zelf geen restaurant, maar je staat binnen no-time in het centrum van Sint-Maartenszee waar diverse leuke restaurants zijn. Of loop richting het strand en ga dineren bij één van de strandtenten. Iets verder weg, op zo'n 20 autominuten, kan je heerlijk eten in het centrum van Schagen.

Wandelen en fietsen
De omgeving leent zich uiteraard perfect voor lange wandel- of fietstochten. De duinen van Noord-Holland zijn lang en breed, en herbergen talloze prachtige wandelroutes. Ook met de fiets kan je de duinen in, of fiets richting Schagen, Bergen of Schoorl. Neem je eigen fietsen mee? Dan is er een speciale fietsenstalling, waar ook de elektrische fietsen opgeladen kunnen worden.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Landal Residence Westduin!


Aanbieders op Landal Residence Westduin

Landal GreenParks verhuurt op Landal Residence Westduin chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs