Nieuw appartementencomplex vanaf 2022
Wandelen en fietsen door de duinen
Veel restaurants in de omgeving
Garage en lift
Ontdek de kust van Noord-Holland
1 kilometer van de stranden
Ontbijtservice (€)
Fietsenstalling
1 km

Boek Landal Residence Westduin bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Landal Residence Westduin, Noord-Holland

Even helemaal tot rust komen in de Noord-Hollandse duinen! Welkom bij Landal Residence Westduin. Vanaf april 2022 opent dit nieuwe appartementen complex zijn deuren voor jullie. Vanaf het complex loop je direct de duinen in, rechtstreeks naar het strand van Sint Maartenszee. Hier nog geen enorme toeristenmassa's, maar een rustig, breed en ruim strand.

In het complex worden 18 appartementen gebouwd, verdeeld in 3 soorten. Een luxe penthouse lodge, geschikt voor maximaal 6 personen, met sauna. Een duinzicht lodge, geschikt voor maximaal 4 personen, met uitzicht op duinen en zee. En een Tuinlodge, ook geschikt voor maximaal 4 personen, met eigen terras. Elk appartement heeft een volledig uitgeruste keuken, waar je heerlijke gerechten in kan maken.

Dineren in de omgeving
Toch liever dineren bij een restaurant, en jezelf even in de watten leggen tijdens je vakantie? Het complex heeft zelf geen restaurant, maar je staat binnen no time in het centrum van Sint Maartenszee waar diverse leuke restaurants zijn. Of loop richting het strand en ga dineren bij één van de strandtenten. Iets verder weg, op zo'n 20 autominuten, kan je heerlijk eten in het centrum van Schagen.

Wandelen en fietsen
De omgeving leent zich uiteraard perfect voor lange wandel of fietstochten. De duinen van Noord-Holland zijn lang en breed, en herbergen talloze prachtige routes. Ook met de fiets kan je de duinen in, of fiets richting Schagen, Bergen of Schoorl. Neem je eigen fietsen mee? Dan is er een speciale fietsenstalling, waar ook de elektrische fietsen opgeladen kunnen worden.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Landal Residence Westduin!


Aanbieders op Landal Residence Westduin

Landal GreenParks verhuurt op Landal Residence Westduin chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs