Ontdek de Brabantse Kempen (Nederland)
Kindvriendelijke voorzieningen
Subtropisch zwemparadijs, tropische waterspeeltuin
Park is geheel autovrij
Wandelen en fietsen
Rust, ruimte en natuur
Diverse restaurants en winkels
Fun & Entertainment-programma

Benieuwd naar de prijzen op Landal Het Vennenbos?

 CHALET/HUISJE/APPT

Landal Het Vennenbos, Noord-Brabant

Ontdek de natuur in het zuiden van Nederland. In het Noord-Brabantse Hapert, midden in de Brabantse Kempen, ligt Landal Het Vennenbos. Met een Subtropisch zwemparadijs en groot indoorspeelparadijs, is dit autovrije bungalowpark ideaal voor gezinnen met kinderen. Diverse accommodaties op dit Brabantse vakantiepark zijn geheel vernieuwd.

Kindervoorzieningen op het park
Landal Het Vennenbos beschikt over diverse leuke en goede voorzieningen voor kinderen. Zo is er een Subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen, Games & Fun, spel-O-theek, groot Puk & Pelle indoorspeelparadijs, Bollo Club, midgetgolfbanen, tafeltennistafel, fietscrossbaan, speeltuinen, trampolines, kinderboerderij met een grote speeltuin, trekvlot, waterfietsen en een doolhof van Kwarantas met uitkijktoren.

Fun & Entertainment-programma
Op Landal Het Vennenbos wordt het gehele jaar door een leuk Fun & Entertainment-programma georganiseerd. Ook is er een kinderanimatieprogramma met Puk & Pelle (ook dagelijks op televisie), 2 keer per week een Kindertheatershow, een ontmoeting met Bollo en met Bollo op de foto.

Subtropisch Waterparadijs
Landal Het Vennenbos heeft een prachtig Subtropisch zwemparadijs. Hier kan je gezellig met je ouders en broertjes of/en zusjes gaan zwemmen. Het Subtropisch zwemparadijs bestaat uit: een golfslagbad, een Wild Wave super slide glijbaan, Lazy River, waterval, Kids junglebad, een KinderDoeBad, een buitenbad en nog veel meer. Verder is er een uitbreiding van het subtropsiche zwemparadijs met een tropisch eiland met boomhut, diverse glijbanen; een prachtige waterspeeltuin met een tropisch uiterlijk.

Omgeving van het park
Na een dagje subtropisch genieten op Landal Het Vennenbos kunt u de volgende dag gaan shoppen in de gezellige stad Eindhoven. Een fiets- of wandelroute door de Brabantse Kempen zal u goed doen om even helemaal te ontspannen. U kunt ook de gezelligheid opzoeken door een bezoek te brengen aan de kaarsenmakerij in Hapert of Speelland Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Komt u ook genieten van deze mooie provincie van Nederland?


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Landal Het Vennenbos!


Aanbieders op Landal Het Vennenbos

Landal GreenParks verhuurt op Landal Het Vennenbos chalets,bungalows of appartementen (Bungalows ).
 

Benieuwd naar de prijzen?

Bekijk Prijs