Landal Het Vennenbos

Ontdek de Brabantse Kempen (Nederland)
Kindvriendelijke voorzieningen
Subtropisch zwemparadijs
Park is geheel autovrij
Wandelen en fietsen
Rust, ruimte en natuur
Diverse restaurants en winkels
Fun & Entertainment-programma
 • Beoordeling toevoegen ▷ ?
 • Grote campingXL
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Boeken op camping Landal Het Vennenbos? Kies hier verblijf en organisatie:

   CHALET/HUISJE/APPT
   

  Accommodaties op camping Landal Het Vennenbos

  Over camping Landal Het Vennenbos, Noord-Brabant

  Ontdek de natuur in het zuiden van Nederland. In het Noord-Brabantse Hapert, midden in de Brabantse Kempen, ligt Landal Het Vennenbos. Met een Subtropisch zwemparadijs en groot indoorspeelparadijs, is dit autovrije bungalowpark ideaal voor gezinnen met kinderen. Die kunnen zich hier helemaal uitleven. Diverse accommodaties op dit Brabantse vakantiepark zijn geheel vernieuwd.

  Waterratjes zullen het hier fantastisch vinden. Neem een duik in het golfslagbad, een keer van de Black Hole glijbaan met sterrenhemel en signal-lights, ravotten in het Kids Junglebad of de spectaculaire Lazy River ontdekken. Bezoek anders de Park Plaza voor een drankje of om te winkelen. Met 523 bungalows is Landal Het Vennenbos een van de grotere parken van Landal GreenParks. Er is dan ook altijd wel iets te doen in het park, ideaal voor gezinnen met kinderen. Vergeet vooral niet om met z’n allen de prachtige bossen, vennen en heidevelden in de omgeving te verkennen?

  Kindervoorzieningen op het park
  Landal Het Vennenbos beschikt over diverse leuke en goede voorzieningen voor kinderen. Zo is er een Subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen, Games & Fun, spel-O-theek, groot Puk & Pelle indoorspeelparadijs, Bollo Club, midgetgolfbanen, tafeltennistafel, fietscrossbaan, speeltuinen, trampolines, kinderboerderij met een grote speeltuin, trekvlot, waterfietsen en een doolhof van Kwarantas met uitkijktoren.

  Fun & Entertainment-programma
  Op Landal Het Vennenbos wordt het gehele jaar door een leuk Fun & Entertainment-programma georganiseerd. Ook is er een kinderanimatieprogramma met Puk & Pelle (ook dagelijks op televisie), 2 keer per week een Kindertheatershow, een ontmoeting met Bollo en met Bollo op de foto.

  Subtropisch Waterparadijs
  Landal Het Vennenbos heeft een prachtig Subtropisch zwemparadijs. Hier kan je gezellig met je ouders en broertjes of/en zusjes gaan zwemmen. Het Subtropisch zwemparadijs bestaat uit: een golfslagbad, een black-hole glijbaan met sterrenhemel en signal-lights, Lazy River, waterval, Kids junglebad, een KinderDoeBad, een buitenbad en nog veel meer. Meer informatie vindt u in de zwembad flyer.

  Omgeving van het park
  Na een dagje subtropisch genieten op Landal Het Vennenbos kunt u de volgende dag gaan shoppen in de gezellige stad Eindhoven. Een fiets- of wandelroute door de Brabantse Kempen zal u goed doen om even helemaal te ontspannen. U kunt ook de gezelligheid opzoeken door een bezoek te brengen aan de kaarsenmakerij in Hapert of Speelland Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Komt u ook genieten van deze mooie provincie van Nederland?


  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Landal Het Vennenbos!


  Boeken op Landal Het Vennenbos

  Landal GreenParks verhuurt op camping Landal Het Vennenbos chalets,bungalows of appartementen (Bungalows ).
   

  Bekijk prijs bij:

  Bekijk Prijs