• Beoordeling toevoegen ▷ 8.5
 • Klein parkS
 • Binnenzwembad
 • Klein en groen park
 • Overdekt zwembad, kindvriendelijk.
  Centraal in de bossen
  Fun & Entertainment-programma
  Boodschappen online te bestellen

  Benieuwd naar de prijzen op Landal Heideheuvel?

   CHALET/HUISJE/APPT

  Landal Heideheuvel, Gelderland

  Landal Heideheuvel ligt midden in de prachtige natuur van Gelderland. Vlakbij ligt de betoverende Vrijenbergerspreng, de grootste waterval van Nederland.

  Dit park is ideaal voor natuurliefhebbers en biedt daarnaast volop goede voorzieningen! Neem een duik in het zwembad of gooi een strike op de bowlingbaan. Ontdek de omgeving, eventueel onder begeleiding van de boswachter. Omringd door bos en woud is Landal Heideheuvel het ideale uitgangspunt voor wandel- en fietstochten. Sert. In de Apenheul en Burgers' Zoo kunt je gezellig met de kinderen een dag verbrengen.

  Op Landal Heideheuvel valt voor kinderen als volwassenen genoeg te beleven.

  Kinderfaciliteiten op het park
  Landal Heideheuvel beschikt over diverse voorzieningen voor kinderen. Zo is er een speellandschap met terras, glijbaan, schommel, wip en speeltorens, een airtrampoline, een kinderscooterbaan, een midgetgolfbaan, een bowlingbaan, diverse speeltuintjes, een dierenweide, een kinderspeelhoek en een zwembad met apart kleuterbad en kinderglijbaan.

  Bollo Club en Fun & Entertainment-programma
  Op het park kunnen de allerkleinsten zich lekker uitleven in de Bollo Club. Hier kan naar hartelust geknutseld, gekliederd en gespeeld worden. Daarnaast wordt er gedurende het gehele jaar een Fun & Entertainment-programma georganiseerd onder leiding van het Fun & Entertainment-team.

  Omgeving van het park
  Op de Veluwe (Gelderland) hoef je je geen moment te vervelen. Kom aapjes kijken bij de Apenheul in Apeldoorn of bezoek een roofvogelshow in Klarenbeek. Landal Heideheuvel is een bungalowpark met een centrale ligging voor leuke uitstapjes. In de directe omgeving ligt het oorlogsmuseum in Beekbergen en de Loenense Watervallen.  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Landal Heideheuvel!


  Aanbieders op Landal Heideheuvel

  Landal GreenParks verhuurt op Landal Heideheuvel chalets,bungalows of appartementen (Vakantiewoningen 2 tot max. 12 personen).
   

  Benieuwd naar de prijzen?

  Bekijk Prijs