Landal Dwergter Sand

Klein
direct
Overdekt zwembad kindvriendelijk
Groene ligging
Natuur, rust en ruimte
Golfen, wandelen of fietsen

Boeken op camping Landal Dwergter Sand? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over camping Landal Dwergter Sand, Niedersachsen / Harz

Landal Dwergter Sand ligt midden in het bos-, hoogveen- en heidegebied van het Thülsfelder Talsperre stuwmeer in Duitsland. Het park is onderdeel van het grote recreatiegebied Oldenburger Münsterland.

Ben je een wandelaar, fietser of zelfs golfliefhebber. Dan zit je hier zeker goed. Het park heeft een overdekt zwembad en een 100 m² groot luchtkussen. Jouw vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. En dat allemaal op nog geen uur rijden van de Nederlandse grens. Dus of je nu een natuurliefhebber bent en rust zoekt of lekker actief bezig wilt zijn, Landal Dwergter Sand is al snel de perfecte vakantieplek.

In de omgeving is voor jong en oud genoeg te beleven. Je vakantie wordt al snel een succes. Er worden rondom het park leuke activiteiten georganiseerd.

Kindervoorzieningen op het park
Landal Dwergter Sand biedt diverse leuke en kindvriendelijke voorzieningen aan. Zo is er een airtrampoline, midgetgolfbaan, tafeltennistafel en een kinder binnenzwembad.

Fun & Entertainment-programma
Op Landal Dwergter Sand wordt er tijdens de schoolvakanties een leuk Fun & Entertainment-programma georganiseerd.

Omgeving van het park
In het schitterende bos-, heide- en hoogveengebied van Oldenburger Münsterland ligt bungalowpark Landal Dwergter Sand. Niet ver van de plaats Molbergen. Dit recreatiegebied is een perfecte plek voor natuurliefhebbers, rustzoekers of voor mensen die lekker actief willen zijn. Een museumbezoek in Cloppenburg, een middag shoppen in Bremen of genieten van het mooie uitzicht bij het stuwmeer Thülsfelder Talsperre, alles kan in deze streek van Duitsland!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Landal Dwergter Sand!


Boeken op Landal Dwergter Sand

Landal GreenParks verhuurt op camping Landal Dwergter Sand chalets,bungalows of appartementen (Vakantiebungalows max. 4 tot 12 personen).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs