Landal Domein De Schatberg

7.4
Klein
direct
<b>Landal Camping</b> De 4 en 5 sterren campings op Landal bungalowparken in Neder...
140 bungalows, deels aan het water
Overdekt en openluchtzwembad
Indoorspeelplaats
Klimpark
Natuurbad, visvijver/bootvijver
Watersport, vissen, waterskiën
Golfbanen in de buurt
Toverland, Family Entertainment Center

Boeken op camping Landal Domein De Schatberg? Kies hier verblijf en organisatie:

 GLAMPING STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT

Camping Landal Domein De Schatberg

Over camping Landal Domein De Schatberg, Limburg

De Schatberg is een gezellig en veelzijdig park met zeer uitgebreide voorzieningen, waarvan er veel het hele jaar door geopend zijn. Het 86 ha grote park biedt ruimte aan een camping op 5-sterren niveau, een bungalowpark, een multifunctioneel centrumgebouw, ruim 20 ha water, dagrecreatie voorzieningen en veel natuur.

Spelen, spetteren en met vriendjes spelen op camping de Schatberg
Het subtropische zwembad met lange glijbaan, stroomversnelling, whirlpool en apart kinderbad maken dit een heerlijk vakantiepark ook bij minder mooi weer. Het buitenbad met glijbaan en leuke waterspeeltuin is heel geliefd bij alle kinderen.
Jong en oud en iedereen daar tussenin beleven hier een geweldige vakantie door het bijzonder brede aanbod van sport, spel en ontspanningsmogelijkheden. Direct bij de entree bevindt zich het natuurbad met uitgestrekt zandstrand, een zonneweide, een minihaven en verschillende speeltuinen. Iets verder op het terrein vind je de surf- roei- en visvijver. Bijna alle voorzieningen bevinden zich op het park, dus de auto kan blijven staan. Gratis WiFi.

Een fijn park voor alle leeftijden
Spreek af met je vriendjes op de Plaza, het centrum waar alles plaats ligt. Hier vind je het subtropisch zwembad, de animatie en voor een hapje en drankje ben je hier ook op het juiste adres. Net buiten het terrein van de Schatberg is het Family Entertainment Center Sevenum geopend. Hier bevinden zich in totaal 11 internationale ABC restaurants, dus dat wordt kiezen.

Je kunt op de Schatberg natuurlijk lekker bijkomen maar ook lekker actief bezig zijn. De charmante dorpjes, gezellige steden, familieparken zorgen voor veel dagjes uit. Tip: op maar 3 kilometer vanaf de camping ligt het bekende attractiepark Toverland. Dit leuke park is deels overdekt en deels in de buitenlucht en staat bomvol spectaculaire attracties.Verder ligt het Nationaal Park de Groote Peel op korte afstand, een heerlijk natuurpark voor mooie fiets- en wandeltochten.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Landal Domein De Schatberg!


Boeken op Landal Domein De Schatberg

Verder verhuurt Landal GreenParks op deze camping bungalows.