Landal Domein De Schatberg

7.4
Klein
direct
<b>Landal Camping</b> De 4 en 5 sterren campings op Landal bungalowparken in Neder...
140 bungalows, deels aan het water
Overdekt en openluchtzwembad
Indoorspeelplaats
Klimpark

Boeken op camping Landal Domein De Schatberg? Kies hier verblijf en organisatie:

 GLAMPING STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT

Camping Landal Domein De Schatberg

Over camping Landal Domein De Schatberg, Limburg

De Schatberg is een gezellig en veelzijdig park met zeer uitgebreide voorzieningen, waarvan er veel het hele jaar door geopend zijn. Het 86 ha grote park biedt ruimte aan een camping op 5-sterren niveau, een bungalowpark, een multifunctioneel centrumgebouw, ruim 20 ha water, dagrecreatie voorzieningen en veel natuur.
Jong en oud en iedereen daar tussenin beleven hier een geweldige vakantie door ons bijzonder brede aanbod van sport, spel en ontspanningsmogelijkheden. En dan lekker spelen in het water van het overdekt of openluchtzwembad.

Een fijn park voor alle leeftijden
Een potje tafeltennis, relaxen op jouw eigen terras aan het water of duik in één van de zwembaden. De kideren ravotten in de speeltuin of hangen op grote hoogte de avontuurlijke waaghals uit in Klimpark KlimKong. Het park wordt door veel bezoekers zeer gewaardeerd om de rust. Maar ook voor de sportieve gasten is er genoeg gelegenheid om actief te genieten van de vakantie.

Direct bij de entree bevindt zich het natuurbad met uitgestrekt zandstrand, een zonneweide, een minihaven en verschillende speeltuinen. Iets verder op het terrein vind je de surf- en visvijver. Bijna alle faciliteiten bevinden zich op het park, dus de auto kan blijven staan. Gratis WiFi.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Landal Domein De Schatberg!


Boeken op Landal Domein De Schatberg

Verder verhuurt Landal GreenParks op deze camping bungalows.