Landal De Vlegge

7.8
Klein
direct
Vakantie in Overijsselse Vechtdal
Duitse grens, Graafschap Bentheim
Boodschappen online bestellen
Zwemmen in grote recreatieplas
Hoogseizoen Fun en Entertainment programma

Boeken op camping Landal De Vlegge? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Camping Landal De Vlegge

Over camping Landal De Vlegge, Overijssel

In het Overijsselse Vechtdal, tussen Twente en Drenthe, vind je alles voor een heerlijke vakantie: natuur, cultuur én de vrijstaande bungalows van Landal De Vlegge. Dit bungalowpark heeft een eigen bos en grenst aan een recreatieplas met strand. Landal De Vlegge ligt in het Overijsselse Vechtdal, dicht bij de Duitse grens. Dat maakt dit park tot een ideale vakantiebestemming. Cultuur en natuur; ze liggen allebei binnen handbereik. En dat in een schitterend landschap met knusse dorpjes in de omgeving waar je kunt genieten van de rust en de ruimte van de schitterende Twentse Hooilanden.

Graag een dag op stap? Dat kan! Naast alle faciliteiten van Landal De Vlegge zijn er een aantal leuke uitstapjes in de omgeving. Vanaf de derde week van juli t/m eind augustus is er op het park ook een Fun & Entertainment-programma. Hierin staan allerlei activiteiten voor jong en oud.

Kindervoorzieningen op het park
Landal de Vlegge beschikt over leuke voorzieningen voor de kinderen. Zo is er een Spelotheek, tafeltennistafel, grote recreatieplas met strand, vismogelijkheden en een speeltuin.

Fun & Entertainment-programma
Op Landal de Vlegge is er vanaf half juli t/m augustus een Fun & Entertainment-programma. Het programma zal met name gericht zijn op de kinderen 4 t/m 12 jaar en voor de familie.

Omgeving van het park
In het Overijsselse Vechtdal ligt Landal De Vlegge tussen Drenthe en Twente in. Het prachtige Vechtdal is opgedeeld in verschillende gebieden, zoals de Twentse Hooilanden. Hier liggen weides en bossen, afgewisseld door uitgestrekte landerijen met knusse dorpjes. Ook dit bungalowpark in Sibculo heeft zijn eigen bos waar men een heerlijke wandeling kan maken. Geniet met de kleintjes bij Plopsa Indoor of stap op de fiets naar de gezellige stad Almelo. Je komt vast helemaal uitgerust terug van deze geweldige vakantieplek.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Landal De Vlegge!


Boeken op Landal De Vlegge

Landal GreenParks verhuurt op camping Landal De Vlegge chalets,bungalows of appartementen (Bungalows max. 4, 6 en 8 personen).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs