Landal De Reeuwijkse Plassen

7.8
Middel
direct
Vakantiepark aan de Reeuwijkse plassen
Wandelen, fietsen, vissen
Woningen aan het water
Kindvriendelijk met leuk programma

Boeken op camping Landal De Reeuwijkse Plassen? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over camping Landal De Reeuwijkse Plassen, Zuid-Holland

Vanaf Landal vakantiepark de Reeuwijkse Plassen kun je Zuid-Holland ontdekken, op de fiets, wandelend, of vanaf het water. Heerlijk om samen met je gezin hier te verblijven in mooie vakantiehuizen waarvan er diverse direct aan het water staan. Landal Reeuwijkse Plassen een vakantiepark dat uniek is op het gebied van duurzaamheid. Je bent omringd door groen, prachtige polders en leuke steden. Op het park kun je een duik maken in het overdekt zwembad met peuterbad. Honger kan gestild worden in het restaurant Reeuwijkse Hout, op loopafstand van dit mooie vakantiepark.

Bezoekers hebben de keus uit geschakelde waterwoningen (2, 4, 6 of 8 personen) en vrijstaande waterwoningen (voor 4, 6, 8 of 10 personen). De waterwoningen zijn allemaal direct aan het water gelegen en hebben een eigen aanlegplaats om eventueel af te meren bij de woning

Activiteiten voor alle leeftijden
Een heerlijk verblijf aan de Reeuwijkse plassen en vervelen kan hier haast niet. Wat dacht je van de diverse watersportactiviteiten zoals windsurfen, zeilen, duiken of, heel goed voor je conditie, stand-up paddling. Maar ook lekker relaxen op het recreatiestrand. Ook de jongste gasten op vakantiepark de Reeuwijkse Plassen kunnen zich uitleven in het Indoorspeelpaleis of op het natuurspeeleiland. Het natuurspeeleiland ligt lekker midden in de natuur en hier kun je klimmen en klauteren of laat je glijden langs de kabelbaan.

Tijdens de schoolvakanties is er een leuk Fun&Entertainment programma.

Waterratjes en visfanaten dat wordt een fijne vakantie
Wat is er voor echte visfanaten zoal? Haal een dag- of weekvergunning bij de receptie en je kunt alle dagen vissen vanaf je aanlegsteiger of vanaf de oever van de Reeuwijkse Plassen. Of huur een sloep en gooi een hengel uit midden op het water.

Je kunt de omgeving natuurlijk verkennen op de fiets of wandelend maar ook een uitstap naar Gouda, Utrecht, Den Haag of Rotterdam hoort tot de mogelijkheden.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Landal De Reeuwijkse Plassen!


Boeken op Landal De Reeuwijkse Plassen

Landal GreenParks verhuurt op camping Landal De Reeuwijkse Plassen chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs
 
 

Beoordelingen van camping Landal De Reeuwijkse Plassen
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  7.8
 • Algemeen
  8.0
 • Personeel
  8.0
 • Horeca
  7.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   Diny & John - voorseizoen 2018, met partner
  02-06-2018
   Diny & John
 • Algemeen
  8
 • Personeel
  8
 • Horeca
  7
 • Hier ga je heen voor het water. Bootje mee en huisje aan het water, alle ruimte, prima. Er wordt nog gebouwd dus veel is nieuw. Weinig faciliteiten maar in de omgeving (Gouda) voldoende restuarants en bars.

  Leuke Tips en Uitstapjes
  Gouda mooie stad met mooi gemeentehuis op de markt en leuke straten en grachten.