Kleinschalige camping
2 buitenbaden met 1 kinderbad
Spacentrum
(water)sportactiviteiten
Ca. 200m van het meer
Groene omgeving
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Spanje.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping Lago Barasona bij:

 STAANPLAATSEN
 

Accommodaties op camping Lago Barasona

camping Lago Barasona, Aragón

Camping Lago Barasona is een kleinschalige camping gelegen in Noord Spanje bij La Puebla de Castro. De camping ligt slechts 200 meter van het mooie Lago Barsona.
Op de camping vind je 2 zwembaden en een apart kinderbad. Deze mooie groene camping heeft een adembenemend uitzicht op de groene omgeving.

Mooi familiecamping, gelegen aan het prachtige meer Lago Barasona. Vanaf de camping kun je het meer via een tunnel bereiken. Aan het strand bij het meer zijn diverse activiteiten en op het meer zijn diverse mogelijkheden om te watersporten.

De voorzieningen op de camping zijn comfortabel, mooi zwembad met kinderbad, een restaurant met bar en een snackbar. Het animatieteam heeft in het hoogseizoen een leuk programma s'avonds. De sportieve gasten van camping Lago Barasona kunnen zich goed vermaken op de tennisbaan en bij de minigolf. Ook watersporters kunnen hier hun hart ophalen. Op het meer kun je windsurfen, kanoën of met een roeiboot het water op.

Camping Lago Barasona ligt in de uitlopers van de Aragonese Pyreneeën, vanwaaruit je verschillende interessante bezienswaardigheden kunt bezoeken zoals: het Nationaal Park Ordesa, het natuurpark en de canyons van het Nationale Park Sierra de Guara.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Lago Barasona!


Aanbieders op Lago Barasona

ANWB Camping verhuurt op camping Lago Barasona staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs