Omringd door boomgaarden
Overdekt zwembad
Op loopafstand Atlantische Oceaan
Animatie
4 Glijbanen
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Frankrijk.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping La Mer Blanche bij:

 STACARAVANS

camping La Mer Blanche, Bretagne

Camping La Mer Blanche is een rustige camping die wordt omringd door boomgaarden. De camping ligt op loopafstand van de Atlantische Oceaan.

Of de temperaturen nou flink oplopen of blijven steken rond een aangename temperatuur, er is nooit een reden om niet in het zwembad van camping La Mer Blanche te springen. Het zwembad is overdekt en verwarmd en heeft vier fantastische glijbanen en een apart zwembad voor de kleintjes. Het vrolijke animatieteam organiseert, tijdens het hoogseizoen, van maandag tot en met vrijdag dansavonden, karaoke en aquagym. De kinderen vermaken zich overdag met leuke activiteiten waar ze snel vriendjes maken en is er een speeltuin, trampoline en ping-pong tafel.

Camping La Mer Blanche ligt in de regio Bretagne. De Atlantische Oceaan is onlosmakelijk met deze streek verbonden en heeft een gigantische aantrekkingskracht op de hele familie. Lekker spelen, zwemmen en surfen in de zee! Ook Bénodet is een attractie op zich en staat bekend om de scheepswrakken. Veel vissers laten hun schip na jarenlange trouwe dienst liever vergaan in het water, dan het te laten afbreken door mensenhanden. Een indrukwekkend gezicht!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping La Mer Blanche!


Aanbieders op La Mer Blanche

Tohapi verhuurt op camping La Mer Blanche stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs