Natuurcamping in het hart van de Jura
Zeer kindvriendelijk en ruim opgezet
Ligging direct aan klein beekje
6 kilometer van meer Vouglans
Wandelen, mountainbiken
Spetteren en spelen in ondiep beekje
Maar ook lekker afkoelen in het zwembad
Hoogseizoen afhaalmaaltijden

Boeken op camping La Faz? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN
 SAFARI-LODGETENT MET DOUCHE/WC BOEKEN

Over camping La Faz, Franche Comté / Jura

In het hart van de Jura ligt deze kleinschalige zeer ruim opgezette Natuurcamping. Camping La Faz heeft alles in huis om jou een fantastische vakantie in de natuur aan te bieden. De ligging direct aan een klein (ongevaarlijk beekje) maakt het mooie vakantiegevoel ook compleet. Je hebt vanaf deze minicamping een mooi uitzicht over groene heuvels en landerijen. Vanaf de camping zijn er diverse wandelmogelijkheden.

Kindvriendelijk paradijsje
Voor kinderen is deze charmante camping een waar feest. Veel ruimte om te spelen en te ravotten. Wat is er nu leuker dan een potje voetbal met nieuwe vriendjes. Of je hengel uitgooien in het ondiepe beekjes. Of misschien wel allerlei leuke spelen verzinnen. Voor de jongste kinderen is er een klein speeltuintje en natuurlijk voor het hele gezin een fijn zwembad. Verder logeer je op camping La Faz in een fijne compleet ingerichte safaritent van Greencamp.

Actief bezig zijn en dan lekker eten
Geen zin om te koken ook dat hoeft op La Faz in het hoogseizoen geen probleem te zijn. Je kunt er dagelijks afhaalmaaltijden bestellen. In het dorp Orgelet is een grote supermarkt mocht je toch zelf willen koken. Ook is er een leuke bistro in het dorp die een leuke kleine kaart hanteert en volgens Greencamp zeker de moeite waard is.

Genoeg te doen en daarna lekker relaxen
Voor een leuke vakantie in de Jura mogen de volgende bezienswaardigheden niet op het to-do programma ontbreken. Dole – stad van kunst en geschiedenis, Lons-le-Saunier – de hoofdstad van de Jura, Salins-les-Bains – zoutmijnen, Arbois – bekend van de Jurawijnen, Château-Chalon – de bakermat van de gele wijn en een van de “Plus Beaux Villages de France”, de vallei van Baume-les-Messieurs, het meer van Vouglans, de “Cascades du Hérisson” , het meer van Chalain en de wintersportplaats Les Rousses.

Het meer van Vouglans is het op twee na grootste stuwmeer van Frankrijk en ligt op zo’n 6 kilometer camping La Faz. Het meer is ingedeeld in 3 zones, A, B en C.
Zone A is vooral voor vissers bestemd. Je kunt hier vissen op snoekbaars, snoek, karpers rivierbaarzen, meerforellen, meerzalmen, meervallen en witvis. Let op, een vergunning is verplicht.
Zone B is voor ‘snelle watersporten’ zoals waterskiën en jetskiën. Zone C is voor zeilen, kanoën en roeien.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping La Faz!


Boeken op La Faz

Greencamp verhuurt op camping La Faz safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs