Direct aan zee
Groot zwembadcomplex met 3 zwembaden
In het mooie natuurgebied Camargue
Op loopafstand van Saintes Maries de la Mer

Boek La Brise de Camargue bij:Camping La Brise de Camargue, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Camping De La Brise is geschikt voor iedereen, met het leuke zwembad, ligging direct aan de zee en op loopafstand van het gezellige stadje Saintes Maries de la Mer.

De camping biedt vermaak voor jong en oud. In het hoogseizoen vermaakt het animatieteam de kinderen, en kunnen ze meedoen met de georganiseerde sporttoernooien. Ook worden er leuke shows georganiseerd zoals cabaret, karaoke en dansen. Voor een lekker snack ga je naar de snackbar, of haal een vers broodje in het winkeltje.

In het centrum van camping de la Brise vind je een groot zwembadcomplex met maar liefst 3 zwembaden. Voor de kleine kinderen is er een kinderbad en een leuke waterspeeltuin waar ze heerlijk kunnen ravotten. De oudere kinderen vermaken zich in één van de andere zwembaden en bij de glijbaan (vanaf 7 jaar). Zelf kun je natuurlijk genieten van de zon op één van de ligbedden bij het zwembad.

Camping de la Brise ligt in het mooie en uitgestrekte natuurgebied Camargue, de monding van de Rhône rivier. Ga hier bijvoorbeeld flamingo’s spotten of verken dit natuurgebied per paard. Struin door de smalle straatjes, langs de kleine huisjes en de door gezellige winkelstraten van het charmante dorp Saintes Maries de la Mer. Breng hier ook zeker een bezoek aan de mooie kerk.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping La Brise de Camargue!


Aanbieders op La Brise de Camargue

VacanceSelect verhuurt op camping La Brise de Camargue bungalowtenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs