l'Orée du Bois

7.7
Middel
4000 m
Levendig in het hoogseizoen
Schitterend zwembadencomplex, kinderbad
Keur aan stranden
Boomparcours, vele fietspaden
Bezoek La Rochelle, oude haven
Oesterbedden van Marennes

Boeken op camping l'Orée du Bois? Kies hier verblijf en organisatie:


Camping l'Orée du Bois

Over camping l'Orée du Bois, Poitou-Charentes

Camping l'Orée du Bois in Rang-du-Fliers is een fijne groene camping met veel voorzieningen. Hier is voor iedereen wat te doen. Zwemliefhebber? Dan ben je hier op de juiste plaats. Er zijn namelijk twee mooie, verwarmde zwembaden op de camping. Eén kan overdekt worden, zodat het bij wat minder weer toch heerlijk is om een duik te nemen. In het andere bad kunnen kinderen van de twee glijbanen roetsjen. Bovendien is er een jacuzzi om heerlijk in te ontspannen.

Gastvrijheid en gezelligheid en watersportvoorzieningen
Camping L'Orée du Bois heeft een vriendelijke sfeer en is gelegen in een bos, dicht bij diverse stranden. De Côte Sauvage naar het westen is populair bij bodyboarders en naar het zuiden bevinden zich de beschutte stranden van La Palmyre, St. Palais-sur-Mer en Royan.

Het boomklimparcours naast de camping is een heel avontuur en aan de kust wordendiverse watersporten zoals zeilen, catamaran zeilen, windsurfen en kajakken uitgeoefend. In het hoogseizoen zorgt het activiteitenteam voor allerlei leuke evenementen en sporttoernooien. Ook kunnen de oudere kinderen zich 1x per week uitleven in de disco.

Watersporters maar ook fietsliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen.
Voor fietsliefhebbers is dit een fantastische omgeving. Er liggen vanaf de camping diverse fietspaden door een groene omgeving en langs de kust. Bezoek de oesterbedden, de leuke eilanden Ile de Ré en Oléron, maar ook de havenstad La Rochelle met de prachtige oude haven is een bezoek waard.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping l'Orée du Bois!


Boeken op l'Orée du Bois

Op camping l'Orée du Bois wordt accommodatie aangeboden door verschillende organisaties.
Vacanceselect en Venue Holidays verhuren hier luxe ingerichte bungalowtenten. Stacaravans worden hier verhuurd door Vacanceselect en Venue Holidays (stacaravan Europa, Grand).