l'Oasis Oberbronn

7.0
Klein
Midden in de Vogezen
Plaatselijke Franse markten
Diverse sportvoorzieningen op de camping
Slechts zo'n 500 kilometer vanaf Utrecht
Ontdek de heuvelachtige Elzas
Gratis toegang tot gemeentelijk zwembad
Mooie fietstochten in de omgeving

Boeken op camping l'Oasis Oberbronn? Kies hier verblijf en organisatie:


Camping l'Oasis Oberbronn

Over camping l'Oasis Oberbronn, Alsace (Elzas)

Midden in het nationale park de Vogezen in de Elzas vind je Camping l'Oasis. Op een kleine kilometer van Oberbronn vind je deze prachtige vakantiebestemming. Op de camping kan je gebruik maken van het gemeentelijke zwembad op loopafstand, en zijn er diverse faciliteiten om te sporten. Zo is er een fitness op de camping, een tennisbaan, een trampoline, en basketbal mogelijkheden.

In het restaurant bij de camping kan je diverse specialiteiten uit de streek proberen. Ben je fan van de franse keuken? Vergeet dan zeker niet een van de plaatselijke franse markten te bezoeken. Hier kan je heerlijke lokale producten kopen en proeven. Misschien leuk om te combineren met een mooie fietstocht, zo leer je de Elzas pas echt op zijn best kennen.

In de omgeving kan je op bezoek bij het Château van Lichtenberg of het Oranjerie Park in Oberbronn. Ook leuk is om het fort van Bitche te bezoeken, dit is maar 25 kilometer van de camping. Dagtrips zijn te plannen naar Straatsburg, met prachtige Duitse historie in Frankrijk en het Europese parlement, of naar het attractiepark Europa Parc.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping l'Oasis Oberbronn!


Boeken op l'Oasis Oberbronn

Vacanceselect verhuurt op camping l'Oasis Oberbronn stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs