Knaus Campingpark Leipzig Auensee

Ideaal voor een stedentrip naar Leipzig
150 m

Boek camping Knaus Campingpark Leipzig Auensee bij:

camping Knaus Campingpark Leipzig Auensee, Sachsen

Het KNAUS Campingpark Leipzig Auensee ligt in een van de grootste rivierbossen van Europa. Deze camping ligt op slechts enkele minuten van het leven en de drukte met een verscheidenheid aan bezienswaardigheden, maar dicht bij het beursterrein van Leipzig en snel bereikbaar met de bus, trein, fiets of auto.

De camping is voorzien van alle comfort. Afsluitbare koelkluisjes, kookplaten, wasmachines en droger (betaald), afwasbak: alles is aanwezig. Zelfs een babybadkamer staat tot uw beschikking.

In een winkeltje doe je je dagelijkse inkopen. Kinderen vermaken zich in het kinderbad en op het speelterrein. Voor de sportieve gasten is er een tennisbaan en een multifunctioneel sportveld voor voetbal, basketbal en volleybal. Binnen een straal van 10 km vindt u een verwarmd binnen- en buitenzwembad, een sauna, een golfbaan, fietsverhuur en de Zoo Leipzig, een van de meest gerenommeerde en moderne dierentuinen ter wereld met onder meer 850 verschillende soorten dieren, de wereldwijde unieke populatie van Pongoland of het Gondwanaland; een fascinerend tropisch regenwoud zo groot als twee voetbalvelden.

Op slechts 150m van de camping ligt de 12 ha grote Auensee. Helaas is het op dit moment niet toegestaan om in het meer te zwemmen. Rond de Auensee ligt echter de Parkbahn, een toeristentreintje met een echte stoomlocomotief als openluchtplezier voor het hele gezin.

Ongeveer 7 km van de camping ligt Leipzig. De stad biedt een interessante combinatie van kunst, geschiedenis, natuur en charme en is zeker een bezoek waard. In het midden van de karakteristieke promenades, binnenplaatsen en passages kunt u genieten van de sfeer of gaan winkelen.

Leipzig was ook de woon- en werklocatie van Bach, Wagner en Goethe. Natuurlijk mag een bezoek aan ‘Auerbachs Keller’ in de oude stad niet ontbreken. Het ‘Völkerschlachtdenkmal’ ter herdenking aan de Slag bij Leipzig in 1813. Daar vond ongeveer twee eeuwen geleden de beslissende strijd om de bevrijding van Europa plaats.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Knaus Campingpark Leipzig Auensee!


Aanbieders op Knaus Campingpark Leipzig Auensee

Suncamp verhuurt op camping Knaus Campingpark Leipzig Auensee chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs