Knaus campingpark Eschwege

Camping direct aan Werratalsee en de Werra
Volop watersport, surfen, zeilen, kanoen en vissen
Diverse wandelroutes
Werratal fietsroute (ca. 50km.)

Boek Knaus campingpark Eschwege bij:

 STAANPLAATSEN

Camping Knaus campingpark Eschwege, Thüringen

De door ADAC bekroonde 5-Sterrencamping Eschwege ligt op ongeveer 1 km ten noordoosten van Eschwege op het schiereiland tussen de Werratalsee en de rivier Werra. Slechts een smal straatje ligt er tussen de camping en het meer met ligweide, waar je uitstekend kunt surfen, vissen, zeilen, zwemmen of kano varen. Het vlakke terrein van camping Eschwege bij het watersport- en recreatiecentrum is door jonge loofbomen en heesters omgeven. Geniet volop van het uitzicht op het omliggende gebergte.

Watersport- en relaxvakantie aan het Werratalmeer
Met o.a. surfen, zeilen, kanovaren en vissen zijn er volop watersportmogelijkheden bij het meer, daarnaast kun je volop genieten op het zandstrand aan het meer. Naast zwemmen in het meer, kun je op ca. 3 km afstand van Eschwege zwemmen in een overdekt zwembad. Verder zijn er voldoende voorzieningen om andere acitiviteiten te beoefenen. Honger na al die activiteiten? Op de camping is een restaurant waar je een hapje kunt eten.

Actief bezig zijn en kindvriendelijk kamperen
Op ca. 300 meter zijn er een aantal tennisbanen, tevens kun je minigolfen op ca. 400 meter en op ca. 500 meter is er een manege aanwezig. Op de camping zelf heb je ook nog de mogelijkheid om te tafeltennissen en te volleyballen. Voor de kinderen is er ook nog een speeltuin en animatie tijdens het hoogseizoen aanwezig op camping Eschwege. Fietsers en wandelaars kunnen mooie tochten maken over de fijn aangelegde wandel- en fietspaden.

De stad Eschwege is meer dan 1000 jaar oud en heeft een mooi middeleeuws centrum, een mooie promenade en prachtige vakwerkhuizen. Liefhebbers van cultuur zullen waardering hebben voor het omvangrijke programma met evenementen zoals concerten, theater, cabaret en het jeugdcultuurfestival in juni. Een bezoekje waard is ook het op 50 kilometer afstand van Eschwege gelegen Eisenach met de warchtburcht, waar Luther in de 16e eeuw de bijbel in het Duits heeft vertaald.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Knaus campingpark Eschwege!


Aanbieders op Knaus campingpark Eschwege

Er zijn vele aanbieders op camping Knaus campingpark Eschwege.
Suncamp verhuurt hier luxe ingerichte bungalowtenten. Suncamp, Gebetsroither en VacanceSelect verhuren luxe stacaravans. Staanplaatsen voor tent of caravan worden aangeboden door Suncamp.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs
Bekijk Prijs