Levendige camping in groene omgeving
Verwarmd zwembad, glijbaan, kinderbad
Hoogseizoen: animatie jong en oud
Diverse uitstapjes in directe omgeving
Wellness: Thalasso, jacuzzi
Fietsen, wandelen
Mont St. Michel, Saint Malo
Pizza Grill en speeltuin niwue 2020
2,5 km

Boek camping Huttopia Baie du Mont St-Michel bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)
 STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

camping Huttopia Baie du Mont St-Michel, Bretagne

Op 3 km ten oosten van Dol-de-Bretagne ligt camping Le Vieux Chêne, een uitstekend uitgeruste 4-sterren camping in een landelijke, groene omgeving aan een meer. Op deze gezellige gerenoveerde familiecamping kunnen de gasten zich aangenaam bezighouden in het mooie, verwarmde zwembad met glijbanen en kinderbad, met een partijtje tennis of een hengeltje uitgooien in één van de visvijvers. De Pizza-grill, receptieruimte en speeltuin liggen er gezellig bij, zijn dan ook geheel vernieuwd 2020.

Glampen in Bretagne in een luxe lodgetent
Voor de kinderen tussen de 4 en 12 jaar is er in het hoogseizoen een miniclub en na een lange dag in de buitenlucht zal het eten in het gezellige campingrestaurant des te beter smaken. Een professioneel en enthousiast activiteitenteam organiseert diverse toernooien en leuke thema-avonden/shows voor alle leeftijden. Op de camping is internet aanwezig.

Als je voldoende tijd hebt, maak dan zeker een stop bij Dol-de-Bretagne
Dit plaatsje, gelegen in de direchte omgeving van de camping en het stadscentrum, wordt op zaterdagochtenden gezellig druk door de markt en bewaart een architectonisch geheim: een regionale hoofdstad-waardige kathedraal verder leuke oude straatjes met goed onderhouden winkels. Bezoek beslist ook Cancale. Bekend om zijn oesters, die je kunt eten op een kleine permanente schaaldierenmarkt aan de rand van de parken. De kleine vissershaven is zeer pittoresk en na een maaltijd in een van de goede restaurants kunt u er een prachtige kustwandeling maken.

Voor de sportieve vakantievierders is er de zeilschool van Saint-Suliac waar je kunt kiezen uit optimisten, catamarans en zeilplanken.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Huttopia Baie du Mont St-Michel!


Aanbieders op Huttopia Baie du Mont St-Michel

Huttopia verhuurt op camping Huttopia Baie du Mont St-Michel safaritenten, lodgetenten met sanitair, stacaravans, chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

...