Bekijk grote foto's
Middelgrote camping
Landgoed Putten
Binnen-en Buitenspeeltuin
Animatie vakantietijd
Wandel- en fietsroutes

Boek Houtum bij:Camping Houtum, Antwerpen

In de Belgische Kempen ligt camping Houtum: een middelgrote camping voor rustzoekers, wandelaars en natuurliefhebbers. Voor kinderen is er genoeg te doen op de camping en het naastgelegen landgoed de Putten. Het dorpje Kasterlee met omgeving is een feest om te wandelen of om sportief bezig te zijn. Het sanitair is modern en kraakhelder. Het restaurant-café is nieuw en licht, met een mooi terras en vuurkorven. In het najaar kleurt het hele dorp oranje tijdens de pompoenfeesten.

Gemoedelijke sfeer
Vooral natuurliefhebbers, fietser en wandelaars komen hier graag, waardoor de sfeer gemoedelijk is. Het kampeerveld heeft weinig afbakening tussen de standplaatsen, waardoor een open en gezellige sfeer ontstaat. Wie meer behoefte heeft aan schaduw of privacy, doet er goed aan een parasol en/of windscherm mee te nemen.

Ontdek- en speelplezier
Het programma biedt enige animatie, en ook verder is er genoeg vertier voor alle leeftijden. In de binnen- en buitenspeeltuin kunnen kinderen zich uren vermaken. Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd in het café. Ook in de nabije omgeving zijn leuke dingen te doen, zoals in het kabouterbos. Pretpark Bobbejaanland is ligt om de hoek (slechts 6 km rijden). Nieuwsgierige en sportieve kinderen en volwassenen kunnen meedoen aan een zoektocht, geocachen, fietsen of kajakken in de natuur rondom Kasterlee.

In het najaar (herfstvakantie) staat de omgeving in het teken van pompoenen. Optochten, wedstrijden, tentoonstellingen en zelfs een echte pompoenregatta, waarbij deelnemers in een uitgeholde pompoen de rivier af kajakken.

Lekkere trek
Campingcafé Congé is erg gezellig en leuk ingericht. Hier kun je koffie, thee en snacks bestellen (ook afhaal). Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals biljart, dans of bingo. Buiten is een prettig terras waar de vuurkorven soms aan gaan als het ’s avonds afkoelt. De camping heeft geen winkel (supermarkt op 1 km), wel kunnen er broodjes besteld worden.

Goed georganiseerd
Het sanitair is modern en nieuw en wordt spik en span gehouden. Er is ook sanitair toegankelijk voor mindervaliden. Overal op de camping is gratis wifi, met op vrijwel alle plekken goede ontvangst. Daarnaast heeft elke plek elektriciteit (10 A) en een waterpunt. Er zijn voldoende parkeerplaatsen naast de velden en op een apart parkeerterrein, zodat de kampeervelden grotendeels autovrij zijn.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Houtum!


Aanbieders op Houtum

ACSI/EuroCampings verhuurt op camping Houtum staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs