• Beoordeling toevoegen ▷ 9.0
 • Kleine campingS
 • Glamping
 • Kleine groene camping
 • Kindvriendelijke camping in Drenthe
  Grenst aan het Drouwenerzand
  Animatie in het hoogseizoen
  Hond mag mee (zie info)
  Fietsen, wandelen
  Recreatiepark Drouwenerzand
  Restaurant, bar
  Hunebedden

  Benieuwd naar de prijzen op camping Horstmannsbos?

   SAFARITENTEN

  camping Horstmannsbos, Drenthe

  Een fantastische vakantieplek in Drenthe dat is camping Het Horstmannsbos. Hier vind je volop rust en natuur. Het natuurgebied Het Drouwenerzand is een natuurgebied met zandverstuivingen en unieke jeneverbessen. De camping grenst aan dit natuurgebied en ligt tussen de plaatsen Gieten en Borger op de Hondsrug bij het plaatsje Gasselte. Bij de receptie vind je alle informatie over dit gebied en verdere omgeving.

  Rust, ruimte en glamping
  De kampeerplekken zijn ruim en omgeven door bossen. Je kunt hier stijlvol logeren in een safaritent voor 4 personen. Het sanitairgebouw op de camping is mooi en wordt goed bijgehouden. Wil jij 's morgens gewekt worden door een kudde Drentse heideschapen? Deze schapen lopen rond in het omliggende natuurgebied en de kans dat jij ze ziet of tegen komt is groot.. Voor de kinderen is er de waterspeeltuin en verder natuurlijk de zeer populaire zandverstuivingen. Ook liggen er verspreid over dit groene vakantiepark leuke speeltuintjes. In het hoogseizoen is er een enthousiast animatieteam die leuke activiteiten veelal in de natuur organiseert

  In de omgeving van Horstmannsbos is veel te doen
  Je verblijft hier midden in de natuur. Het natuurgebied Het Drouwenerzand grenst direct aan de camping.
  Vanaf deze kindvriendelijke camping kun je diverse leuke uitstapjes maken b.v. het Museumdorp Orvelte, het Hunebedcentrum Drenthe, En een dagje naar het attractiepark Drouwenerzand vinden de kinderen vast een feest.. Voor de wandelaars en fietsers zijn er vele routes in de directe omgeving.

  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Horstmannsbos!


  Aanbieders op Horstmannsbos

  Vodatent verhuurt op camping Horstmannsbos safaritenten.
   

  Benieuwd naar de prijzen?

  Bekijk Prijs