Autovrij en kindvriendelijk vakantiepark
Fietsen en wandelen
Diverse natuurgebieden in de omgeving
Fietsverhuur

Boek Het Drentse Wold bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Het Drentse Wold, Drenthe

Ben je op zoek naar een vakantiepark waar rust en ruimte aanwezig zijn? Wil jij lekker buiten ontspannen tijdens een mooie fiets- of wandeltocht? Vakantiepark Het Drentse Wold ligt naast één van de grootse bosgebieden van Nederland: Nationaal Park Drents-Friese Wold, dus de perfecte plek voor een fijne vakantie. Verder zijn de vakantiewoningen kindvriendelijk ingericht. Tegenover het vakantiepark vind je het openluchtzwembad zodat je tijdens de zomermaanden lekker kunt afkoelen en chillen.

Beleef het perfecte vakantiegevoel
Het vakantiepark is daarmee het perfecte startpunt voor mooie wandel- en fietstochten door bossen, moerassen en heidevelden. Hier ben je echt één met de natuur. Vakantiepark Het Drentse Wold is autovrij en de bungalows bieden dankzij de omringende bomen veel privacy.

De mogelijkheden zijn eindeloos!
De kinderen kunnen lekker hun eigen gang gaan en hebben meer dan voldoende speelruimte. In de omgeving kun je leuke uitstapjes maken: een dagje naar het zwembad, ontspannen bij recreatieplas Het Blauwe Meer of een dagje naar het Drents Museum in Assen. Het blauwe meer ligt ten zuid oosten van het dorp Hoogersmilde. Een meer met kraakhelder blauw water ontstaan na de winning van zand voor de fabricage van kalkzandsteen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Het Drentse Wold!


Aanbieders op Het Drentse Wold

Roompot Vakanties verhuurt op Het Drentse Wold chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs