Kleine groene boerderijcamping
Kindvriendelijk, autovrij
Back to basic glampen in Belltenten
Natuurvijver, recreatieruimte
Trampoline en volop ruimte
Nationaal Park de Biesbosch
Wandelen, fietsen, kanovaren
Efteling, Breda, Tilburg
3 km

Boek Groene Camping In de Polder bij:

 

Accommodaties op Groene Camping In de Polder

Groene Camping In de Polder, Noord-Brabant

Op de groene boerderijcamping In de Polder, bij het plaatsje Lage Zwaluwe, zijn rust, ruimte en Brabantse gastvrijheid volop aanwezig. Ben jij op zoek naar een back to basic glamping beleving op korte afstand van het Nationaal Park de Biesbosch dan is de keuze voor deze landelijk gelegen minicamping top. De kleinschalige opzet en het feit dat deze camping autovrij is maakt hem ook nog eens kindvriendelijk.

Behalve de ruime opzet van de camping vind je op het twee hectare grote terrein een mooie natuurvijver en centraal een gebouw met verwarmde sanitaire voorzieningen en een recreatieruimte. Dit is een ruimte waar je bij wat minder weer een fijn boek kunt lezen of met je gezin een leuk spel kunt spelen. Op de camping is beperkt WIFI aanwezig. In Lage Zwaluwe vind je een supermarkt en diverse gezellige restaurantjes.

Kindvriendelijk kamperen bij een groene boerderij
Je logeert op camping In de Polder in een goed ingerichte Belltent van Geardropper. Dat wordt 's morgen uitgerust wakker worden en beginnen aan een dag vol avontuur. Misschien mag jij wel helpen bij het voeren van de koeien of spreek je af met nieuwe vriendjes bij de trampoline. Deze boerderijcamping (biologisch gemengd bedrijf) is een prachtige vakantiebestemming met name voor jonge gezinnen die rust, ruimte en volop speelruimte kunnen waarderen.

Een vakantie in Nederland betekent al snel wakker worden met uitzicht op een weids polderlandschap.
Zo ook op camping In de Polder. De ligging ten zuiden van het Nationaal Park de Biesbosch is voor watersportliefhebbers natuurlijk erg leuk. Je kunt hier fluisterbootjes, kano's of een sloep huren en zelf een leuke boottocht maken. Verder ligt op korte afstand van de camping het Gat van den Ham, een prachtig natuurgebied in Lage Zwaluwe, waar een wandelroute ligt over dijken, langs plattelandswegen en uitgestrekte charmante dorpjes. Fietsliefhebbers kunnen zich ook helemaal uitleven want er liggen diverse fietsroutes in deze waterrijke regio. En wil je een speciale dag voor de kinderen inplannen dan is een bezoek aan de Efteling natuurlijk een hele beleving. Voor liefhebbers van een dagje shoppen of een leuke stadswandeling liggen de steden Breda en Tilburg op korte afstand.
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Groene Camping In de Polder!


Aanbieders op Groene Camping In de Polder

Geardropper verhuurt op Groene Camping In de Polder basic glamping.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs