Gezinscamping met zwembad
Ontdek de Loire regio
Zwembad
Rust, ruimte en natuur

Boek Ferme Pédagogique de Prunay bij:Camping Ferme Pédagogique de Prunay, Centre-Val de Loire

Een fijne camping met boerderijsfeer. Klein, charmant en gastvrij. Weliswaar een viersterrencamping met een relaxte sfeer. Hier vind je alles voor een fijne vakantie niet te ver van huis. Een zwembad, dieren, een speeltuintje en heel veel ruimte om te spelen en hutten te bouwen.
De regio Val de Loire is heel geliefd bij jonge gezinnen. Bezoek de leuke kastelen, de charmante dorpjes en de gezellige markten.

Een kindvriendelijke boerderijcamping
De camping zelf is werkelijk kindvriendelijk te noemen. De dieren op Ferme de Prunay verheugen zich op een aai en de ezel wil graag een ritje maken. Verder zorgt de eigenaar voor vermaak, lekker samen brood bakken of een leuke hut bouwen in het bos? Een kampvuurtje maken en je aardappeltje poffen. Verder kun je met je nieuwe vrienden een frisse duik in het zwembad nemen. En wat dacht je van de opblaas attributen voor veel springplezier. Kortom vervelen doe je hier niet snel, en s'avonds duik je snel je bedje in zodat het weer snel ochtend is. Je kunt vanaf de camping leuke fietstochten maken, route Loire à Velo. Voor op de camping zijn er gratis fietsen voor de kinderen.

Mocht je trek hebben na een dag vol activiteiten dan kun je voor een lekkere snack terecht bij het restaurant met gezellige bar. Het restaurant is geopend in de maanden juli en augustus. Voor verse brood in de ochtend kun je ook hier terecht.

Bezoek vanaf Ferme de Prunay de diverse Loirekastelen.
Bij de receptie kun je terecht voor allerlei leuke uitstapjes in de buurt of wat verder weg. Bezoek van hieruit de kastelen Chateau de Blois (13 km) of Domaine de Chaumont sur Loire (11 km) met haar prachtige tuinen en kunsttentoonstellingen. Genoeg kastelen gezien? Bekijk dan de bamboe-etende panda’s in de dierentuin van Beauval.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Ferme Pédagogique de Prunay!


Aanbieders op Ferme Pédagogique de Prunay

VacanceSelect verhuurt op camping Ferme Pédagogique de Prunay stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs