Bekijk grote foto's
Vakantiepark en camping direct aan Veluwemeer
Jachthaven, strand
Watersporters, fietsen, wandelen
Goed restaurant, Grand Cafe
Buitenzwembad met terras
Animatie Fun Club
Ontdek de Hanzesteden, Elburg, Harderwijk
Dolfinarium

Boek EuroParcs Veluwemeer bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

EuroParcs Veluwemeer, Gelderland

Vakantie vieren op de Veluwe en logeren in een luxe chalet of comfortabel ingerichte bungalow? Tussen de polders, in de bossen in Gelderland vind je dit mooie vakantiepark EuroParcs Veluwemeer. Gelegen direct aan het Veluwemeer met uitzicht over het water en een eigen jachthaven, een toplocatie dus.

De Veluwe en het Veluwemeer, wat een goed idee voor een watersportvakantie in Nederland.
Neem eventueel je eigen boot mee en leg aan in de jachthaven of huur een bootje op het park. Wandelaars en fietsers kunnen rond het meer prachtige tochten maken en natuurgebied de Veluwe verkennen. Kinderen zullen het hier heel erg naar hun zin hebben. Lekker rondom het Veluwemeer fietsen en wandelen of lekker een dagje strand. Knutselen, spel & plezier, meeleeftheater... het animatieteam van de 'Beau & Bloem Fun Club' is er helemaal klaar voor! De Yalp Torois een interactief sportveld dat buitenspelen naar een heel nieuw niveau brengt.

Bourgondisch genieten aan het Veluwemeer
Friends ’n Bites, het restaurant van Resort Veluwemeer verlegt grenzen. Het wordt dé ontmoetingsplaats van Nunspeet bij uitstek. En met maar een doel: puur en intens samen genieten van de hoogstaande kookkunsten die hier aangeboden worden. En dit in een perfect entourage en een eigentijdse sfeer! Of ga lekker borrelen in het Grand Café.

Ontdek het Hollandse Landschap te voet, op de fiets of per boot
Een dagje cultuur snuiven? Breng dan een bezoek aan de mooie vestingstad Elburg, historisch Harderwijk of de Bataviawerf. Op Resort Veluwemeer kunnen de kinderen lekker spelen op de moderne sportvelden en interactieve speeltoestellen, meedoen met de Adventure Fun Club of een waterfiets, kajak, zeilbootje of surfplank huren. Sluit je vakantie af met een bezoek aan het Dolfinarium.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar EuroParcs Veluwemeer!


Aanbieders op EuroParcs Veluwemeer

EuroParcs Veluwemeer heeft diverse aanbieders van accommodatie.
Suncamp en EuroParcs verhuren lodgetenten met douche/bad en wc. Glamping is het nieuwe kamperen!
Verder verhuren EuroParcs en TUI hier chalets, appartementen of bungalows.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs
Bekijk Prijs
 

 

 

Beoordelingen EuroParcs Veluwemeer
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  8.5
 • Algemeen
  8.0
 • Personeel
  9.0
 • Horeca
  7.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   Henri met partner - voorseizoen 2019, met partner
  05-02-2019
   Henri met partner
 • Algemeen
  8
 • Personeel
  9
 • Horeca
  7
 • Wederom een heerlijk verblijf gehad met mijn vrouw. Lekker rustig mooi park met aardig personeel. Het is een prachtig wandelgebied.