Bekijk grote foto's
Familiepark in Drenthe
Buitenbad in de zomer
Restaurant en snackbar op het park
Kabouterpad, speeltuintjes, minigolf
Campingwinkel op park
Sportveldjes
Hunebedden
Dwingelderveld ontdekken

Boek EuroParcs De Wiltzangh bij:

 GLAMPING STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

EuroParcs De Wiltzangh, Drenthe

Vakantie aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld? Dat kan op EuroParcs De Wiltzangh. Geniet hier volop van de natuur en het gezang van vogels. Je logeert hier in een Wellness Loft of Zweeds huisje. Verder zijn er ook ruime kampeerplaatsen op de camping. Op dit vakantiepark vind je volop voorzieningen voor een geslaagde vakantie. Pak je zwemspullen in want er is een buitenbad. Ook kun je in de zomer bij strand Nijstad, het Blauwe Meer bij Smile of 't Nije Hemelriek in Gasselte verkoeling zoeken. Verder kunnen de kinderen spelen in een van de speeltuintjes op het vakantiepark en daar nieuwe vriendjes maken.

Een fijne vakantie in Drenthe voor jong en oud
Wil je Drenthe op de fiets ontdekken dan kun je op het park fietsen huren. En heb je trek na een dag op de fiets dan kun je tijdens het hoogseizoen genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant de Oele. Ook voor een snelle hap kun je terecht bij de snackbar op het park. Verder kunnen de kinderen afkoelen in het buitenbad met peuterbadje tijdens de warme dagen. Of misschien hebben ze zin in een leuke speurtocht. Dat kan vanaf de camping via het kabouterpad.

Ontdek de charmante dorpjes en de Hunebedden
EuroParcs De Wiltzangh is de perfecte uitvalsbasis voor de fijne fiets- en wandelroutes door het prachtige Drentse landschap. Ga op zoek naar de hunebedden in de omgeving van de dorpen Diever en Havelte. Ook kun je Nederlandse en Europese vogelsoorten bewonderen in het kleine Vogelpark Ruinen. Bezoek tijdens je vakantie zeker Giethoorn, Wildlands, het pittoreske Meppel en attractiepark Slagharen.

Op dit (2023/2024) moment zijn er nog werkzaamheden op het vakantiepark, hou hier rekening mee.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar EuroParcs De Wiltzangh!


Aanbieders op EuroParcs De Wiltzangh

Op EuroParcs De Wiltzangh vind je de volgende aanbieders:
Suncamp verhuurt hier glamping stacaravans. Verder verhuurt EuroParcs hier chalets, bungalows of appartementen. Staanplaatsen voor tent of caravan worden aangeboden door EuroParcs.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs
Bekijk Prijs